What a night

Första dagen som jag jobbade på riktigt idag. Var helt okej. Var dock på väg att flera gånger säga att jag ringde från mitt gamla jobb (Telitel) =/ Måste vänja mig vid att säga att jag ringer från Vattenfall. Men det klingar inte lika bra som Telitel =) Sålde ingenting idag, men vad fan. Första gången ju. Kan typ INGENTING om bredband så man känner sig lite lost. Fick dock en hel del lovande återuppringnngar så vi kan ju hoppas att det blir någonting med dem när jag ringer nästa gång. Hade sån dålig motivation sista halvtimmen så jag slängde iväg ett mail till hela laget. Skrev typ "Det går segt idag. Kom igen nu, bara 6 stycken kvar på alla oss. Vi klarar det! Come on, come on. WE ROCK!" Nånting sånt. Fick beröm av teamledaren iaf att jag hade bra inställning =) YEY!
Christian hade med sig täcke och kudde som jag skulle låna av Erika, men tror ni inte att yrpannan glömmer det på jobbet? Helt lost fan. Kommer på det när jag sitter på bussen, nästan helt hemma. Ringde Jon i ren iver och ursäktar mig säkert tusen ggr, varpå han säger att jag kan hämta det i morgon mellan 8-13 då han är på jobbet. KUL! Jag som hade planerat att vara hemma och städa hela dagen och dona lite innan flickorna kommer.. Aja.. Får ta att gå upp i ottan i stället, inte mer med det.
Fick åka en hållplats längre då busschauffören var en aning yr och glömde stanna.. KUL!  Var fan livrädd när man gick genom "skogen". USCH! Det illade jag inte. Plus att jag höll på att halka hela tiden, men jag kom hem hel iaf, det var ju tur det.
So long kära blogg, hörs på måndagkväll =) Ta ta!

Dagens smicker: "Jag gillar din inställning Sara!"

Svensk

Hade Ellen ikväll med Erika. Vi pratade om normer och diskriminering. När frågan kom upp ifall man var svensk om man föddes i t.ex. Nigeria och har bott här i hela sitt liv (adopterad) så anser de att man inte är svensk eftersom de biologiska föräldrarna är från Nigeria. Erika däremot som var med på övningen ansåg helt tvärtom. Eftersom man har bott i Sverige hela livet så har man också tagit efter de seder och bruk som finns i Sverige, och då kan man kalla sig för att vara svensk. Tjejerna förstod inte detta då de menade att man biologiskt sett var från Nigeria och verkligen inte kan kalla sig för svensk. Jag förstod precis hur de tänkte, de såg det från en biologisk synvinkel, medan Erika däremot såg det från en mer "kulturell" synvinkel. En av tjejerna började så småningom förstå hur Erika tänkte. Självklart var hennes biologiska ursprung Nigeria, men eftersom hon bott här hela livet så kan man ändå säga att hon är svensk. Det var världens diskussioner om dessa övningarna och det verkade nästan som att en del tjejer blev "irriterade", men efter ett tag lugnade de ner sig. Det var inte så att de verkae rasistiska (det visade de tydligt i frågelådan att det var de INTE) men de hade väldigt starka åsikter om vad man kan definiera som svenskt och inte samt när man kan kalla sig som svensk och inte. 
Det är sista gången av Ellen nästa vecka och vi bestämde att vi skulle vara hemma hos mig, beställa mat och kolla på film. Alla ska ta med sig en favoritfilm sedan får vi lotta om vilken vi ska se. Kan bli ganska intressant det där, men det ska nog gå bra. Tack och lov så är vi ju två ledare =) Det dryga är att det är mit i tentaplugget och jag kommer känna mig sååååå stressad och tycka att det är sååååå segt då man kunde ha spenderat de där 4 timmarna på att plugga istället för att kolla på film och beställa hem mat. Men men, som sagt, det är ju sista gången så vad fan. 
Kommer att tycka att det är skönt att Ellen är över, samtidigt som det kommer kännas tomt att inte gå dit varje onsdag samt våran planering inför varje träff. Det bästa med att det slutar är att man får tid för annat, men eftersom man praktiskt taget inte har något liv här uppe så kan det vara skönt att ha en dag uppbokad. Men detta ger mig ju dock en anledning till att skriva in mig på Träningshuset. Hittade inte mitt träningskort på AC i helgen så jag kunde inte det. Men nu när jag jobbar på Tradimus så får vi 150 kronor i rabatt varje månad =) Me like! En bra anledning till att börja träna. Sara ska äntligen ta tag i sitt liv! Vad sägs om det? Ska börja sola på simhallen med så det ska nog bli bra. (Tur att man tänker på sånt här kanppt 1 månad innan man ska hem.. Men men..)


Dagens  fundering: Vad betyder svensk och när är man det?


Tisdag

Satt hela dagen med vårat paper som vi ska skriva om en vetenskaplig artikel. Damn vad svårt det är. För det första är den på engelska (och det är ingen lätt engelska) och för det andra så fattar man ingenting av vad de vill ha ut av frågorna som vi ska besvara. HJÄLP! Hur ska detta gå liksom? MÅSTE bli klar innan fredag, annars kommer jag inte att lämna in den i tid, iom att jag inte kommer ha tid att sitta i helgen. HELP ME!
Sedan var det dags för att gå till Tradimus igen och få sista biten av utbildingen. Tog aslång tid pga av chefen är så jävla skön och snackar om allt annat. Helt sjukt. Kommer säkert att trovas asbra med det där gänget. Kom ju in lagom i tid med, snart dags för julfest. 20 spänn för mat och en dryck =) ASNAJS! Ska kolla om det är någon man känner som ska dit, kan vara ganska skönt om man känner någon liten stackare i alla fall.
Har äntligen planerat nyår. Kan inte säga mer då det kan komma in en del personer som inte ska läsa det, men jag kan säga som så att det kommer bli SJUKT roligt! Sara kommer vara ganska trött dock, men det ordnar sig alltid. Finns ju säng som en liten fågel sa till mig precis =)
Snart dags att festa igen då! Ska fira Mia på fredag, sen blir det utgång på lördagen med Christian och "fagteam" som de kallas. Kan nog bli sköj. Längtar till att träffa mina flickor om inget annat =)

Dagens impuls: Nyårsplanerna

TM-säljare igen...

Idag var det dags för utildningen på Tradimus. Det gick väl bra, svårt att säga egentligen eftersom det som sagt bara var en utbildning. Jag kan ju säga som så här att jag fick upp en del ganska dåliga minnen från min tidigare erfarenhet som TM-säljare =/ Inget höjdarjobb men det är ju pengar. Alla som man pratade med idag sa att det var ett ganska enkelt uppdrag som vi ska sitta på. Jo visst, allt är ju enkelt så länge man har den förmågan att övertala folk att köpa saker, så är det ju. Känner på mig att det inte kommer att gå något vidare, men var det något som jag lärde mig när jag jobbade som det sist så var det att inte tänka negativt, men jag måste ju samtidigt vara ärlig. Men jag får ge det en chans för att sedan se vad som händer. Testar man inte så vet man ju inte om det skulle gått eller inte. Detta kanske passar mig bättre än det förra gjorde, who knows? Ska börja sälja i morgon så vi får se hur det går, första dagen är alltid drygast, men jag får göra det bästa av situationen helt enkelt.
Det som är mest drygt är att jag inte får en så stor lön nästa månad =/ Kommer bara jobba max 4 dagar resten av månaden och det blir ju ingen höjdarlön eftersom man drar av skatt också. Men men.. Alla pengar är välkomna, eftersom jag hade sett fel på lönespecen från Mark Twain.. TYPISKT! Har en del julklappar att inhandla också. Skulle egentligen ha köpt julklapp till syrran i helgen, men Sandra och jag gick inte på stan på det viset, vi var bara och käkade sen åkte vi hem. Så jag får ta det den här helgen i stället, ska på stan på lördag med flickorna innan vi ska festa. Ska bli sjukt roligt nästa helg =) Riktigt party! Me like =)

Dagens låt: Lili & Sussie - What's the colour of love


Gårdagen = kanon!

Igår var det äntligen dags för sexpartyt =) Det var hur kul som helst. Kom till Erika vid tjugo över fem. Hon tjejen som skulle demonstrera för oss kom vid halv 6. Det började med en mjukstart, glidmedel och massageoljor, senare kom hon ner till knipkulor och vibratorerna. Shit, inte fan visste jag att det fanns så mycket olika saker. Haha! Det var riktigt kul under tiden. Tog dock slut ganska fort måste jag säga. Hon hade en tävling mellan de som hade gjort de största beställningarna (över 500) och det stog mellan mig, Sara 13 och Christian. Tur som man ha i spel så vann jag =) Vet dock inte vad det var för pris. det kommer med allt annat. Snacka om nyfiken. Sedan var det dags för utgång, Seven igen.. Börjar snart bli stammis där ju för fan haha.
Det var jag, Sandra, Erika, Gustaf, Christian, Elin och Sara som var ute. Skitkul! Det var knappt något folk där inne när vi kom, men det började fyllas på så smått och efter ett tag var det smockat. Jag och Christian fick för oss att ta en shot. Damn. Den var inte god kan jag meddela =/ Hade lika gärna kunnat vara utan den. Det som var mest skönt med gårdagen var att Sara inte var full, det var precis lagom =) ÄNTLIGEN! Jag lyckades haha! Nej, men de två senaste gångerna har det varit katastrof. Helt sjukt.
Det var riktigt bra musik igår. En massa gamla låtar samt en hel del 90-tals musik. Me like =) Snacka om att man blev nostalgisk. Helt sjuk vilka minnen man har till såna låtar =)
Vid etttiden började det dock bli ganska segt, men vi hann inte gå till bussen då så det var bara att stanna ett tag till. Vi stack ifrån Seven vid tjugo i två pga att vi skulle köpa en dricka på McDonalds. När vi kommer dit ställde vi oss i den kön som det var minst folk i, men som tog längst tid. Hur lyckas man? Varenda gång är det så. Helt jävla otroligt. Det var fyra pers framför oss och det tog sammanlagt 20 minuter för dem att beställa vad de ville ha. Herregud! Inte nog med att de var sega, de var bönder också! Den ena av dem hade fan ta mig träskor på sig. Träskor! I Malmö hade man inte ens kommit in på uteställena med såna skor. Katastrof! Är det konstigt att man har fördomar mot norrlänningar? De blev ju besannade igår om man säger så. Haha! Efter mycket om och men och tjafs med bönderna framför oss så fick jag till slut min dricka som jag hade väntat på i nästan en halvtimme, höll på att törsta ihjäl ju för fan. Vätskebrist typ.
När Sandra och jag väl kom hem så var det sängen som kallade på oss. Hon ringde sin pojkvän och jag slocknade direkt. Riktigt skönt att gå och lägga sig utan att vara full, och framför allt: vakna utan att vara bakis. Me like =)


128476-36     128476-33     128476-37     128476-38

FAN FAN FAN!

Jävla fan! Fick lönen idag av Mark Twain, 1291! Vad var det liksom?? Kollade ju lönespecen igår och då stog det 2557.. Skickade ett mejl till chefen för att dubbelkolla, typical me så hade jag kollat på fel ställe. Jag tittade på det ackumulerade beloppet.. What the fuck!!! Där rök min stabilitet i kassan den här månaden.. Damn it!!!!

Fredag = Fri dag

Sov länge idag. har inte varit direkt utvilad den här veckan. Sjukt trött varenda morgon. Så nu när vi är lediga tog jag mig friheten att sova till halv 12 =) Hur skönt som helst. Ställde klockan faktiskt eftersom jag hade en tid att passa men eftersom Sandras tåg var försenat så behövdes inte det.
Nu sitter jag och väntar. Tåget var 1½ timme försenat sist vi pratades vid. Ovanligt!! Det är sällan tågen hit upp är i rätt tid, alltid minst 10 minuter försenat. Typiskt. Jaja, inget att göra åt saken. Ska strax knata ner mot stationen då jag (äntligen) ska in om Träningshuset och prata med dem om mitt nuvarande kort på AC (Malmö) som Lina sa gällde här upe också. Synd bara att man aldrig är på det hållet, men gäller det här uppe med så då jävlar gäller det att träna skiten ur en. Inte sitta här och lata sig inte, nej nej.
I morgon är det sexparty ute på Frösön som gäller. Får se om vi åker ut innan ifall Christian skulle bli klippt, har inte snackat så mycket om det. Men det ska bli kul i alla fall. Antagligen blir det väl utgång sen då, beror på vad Sandra vill, men jag gissar på det i alla fall. Är mentalt förberedd på det så jag inte bli besviken haha!
Nej, om man skulle ta och bege sig neråt då, tänkte faktiskt gå ner eftersom det är hyfsat bra väder ute =) Frisk luft och en möjlighet att rensa tankarna lite också. So long then...

Dagens låt: Michael feat. Snaiper - Jag älskar dig

JAG VILL!

Pratade med pappa precis.. Han och hans fru ska till Thailand på tisdag och stanna i 3 veckor. 3 veckor!!!!!!!!! Jag vill fan också iväg. Bort från skola, vädret, stan, allt! Orkar inte mer. Tänk att bara få ligga på stranden och sola och bada i 30 graders värme. Mmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
Nej, i stället sitter man här i kylan och dricker sitt te för att bli varm. USCH!
Hur kan livet vara så orättvist? Jag vill också ha råd att åka iväg juh! Snälla nån, ge mig pengar så jag med kan få åka på solsemester!
JAG VILL!!!!!!!!!!

Ka ching!!!

Imorgon kommer Sandra!! Har städat hela dagen i princip. Dammsugat, dammat och torkat golv så nu luktar det gott här hemma. Var ju katastrof innan om man säger så, hade fan inte städat sen mamma var här =/ Okej, det ville ni kanske inte veta men nu gör ni det: Sara kan faktiskt ha ett smutsigt hem =)
Läste ut min bok innan också så nu är det bara sammanfattningen kvar. Tänkte att jag skulle börja med den strax då jag ändå inte har något annat för mig. Måste fan komma igång med det nu för i helgen lär det ju inte bli någonting gjort. Ska på stan imorgon efter att jag hämtat Sandra vid tåget. Ska bli så mysigt =) Nu när man fått pengar och allt. Fick lönespecifikationen från Mark Twain innan: 2557 =)=) Me like!!! Det var ju förvisso en semesterersättning på 313 men det var ju huuuuur bra som helst, synd bara att man inte fick jobba mer =( Hade verkligen behövt de extra stålarna som det gav, men men.. Nu ska man sitta och sälja via telefon (igen) i stället så pengarna kommer förhoppningsvis iaf =) Men den här månaden blir jag stabil i kassan, det är iaf något.
Ska leta julklapp till syrran imorgon =/ Lätt då.. Har verkligen INGEN aning om vad jag ska köpa.. Får väl bli en massa småplock som alltid =) Har någon ett förslag så är det varmt välkommet, behöver all hjälp jag kan få då hon inte vet vad hon vill ha =/
Sexparty på lördag då =) Ska bli riktigt roligt. Typ hela klassen kommer dit, eller aa nästan. De vi umgås med iaf =) Blir antagligen utgång senare, beror lite på vad alla andra ska göra och om Sandra vill ut. Men det kan ju vara trevligt för en gång skull (eeeeh).

Dagens låt: Pink - Get this party started

Trist..

Är så sjukt trött idag. Trött och hängig. Vet inte vad det har tagit åt mig. Kom hem från Ellen innan och la mig i sängen för att kolla OC. Höll på att somna i pausen, men eftersom det var så bra idag så var jag tvungen att se det efter pausen, annars hade jag fan fortsatt sova. Har en konstig känsla i kroppen. Vet inte vad det är eller var den kommer ifrån =/ Ska ta en huvudvärkstablett och hoppas på att det går över för detta var inte roligt...
Var på anställningsintervju idag på Tradimus här i stan. Ska tillbaka dit på måndag på utbildning klockan 16.30. Fick i uppdrag att sitta på Vattenfall och sälja bredband och telefoni (!). Jag som lovade mig själv att aldrig sitta och sälja telefoni igen!!! Haha! Så gick det med det löftet.. Aja, det är cash iaf och det är vekligen välkommet nu kan jag lova! Är urfattig!! Har inte ett enda öre kvar. Tack och lov har man handlat hem det man behöver men ändå. Hade ju varit skönt att veta att det fanns något extra över, men nej. Så är livet som student. Borde vara van vid det här laget..

Dagens låt: Akon - Lonely

Tisdag kväll

Jaha, då sitter man här då. Har inte gjort så vidare mkt idag. Var hos Christian innan idag och fixade grupparbetet till seminariet på torsdag. Gick lättare när vi gjorde det ihop. Lagade mat ihop innan han skulle åka iväg till jobbet. Fick stressa som fan då vi (jag) var ute i sista minuten med att sätta på potatisen.. Sorry! Det var ju därför vi missade bussen, men visst blev det gott?
Kom hem och tvättade. Hade tvättid mellan 18-20. Inte så vidare kul, men skönt att ha rena kläder nu iaf =) Blev dock av med ett par trosor =/ Känns lite creepy om jag ska vara ärlig, med tanke på att det smyger runt en skum typ här ute och kollar in genom fönstren.. Nej, det är nog inte så farligt, glömde bara att kolla igenom hela tvättmaskinen så de åkte nog med personens tvätt som var efter mig haha! Lite lagom roligt om det var en kille =) Ska kolla i morgon eller nåt om de ligger i "Kvarglömt" kartongen.. Har jag tur så.. De var ju inte så dyra så det är ju bara att köpa nya =)
Hade så tråkigt innan så jag satt och kollade recept på arlas hemsida. Gud vad mycket gott det fanns att välja på! Hittade en massa recept som jag ska testa. Inget krångligt heller, me like! Hatar att stå vid spisen när man lagar mat åt enbart sig själv. Det ska gå snabbt och lätt, inget krångel inte.
På fredag kommer Sandra hit. Ska gå på stan typ hela eftermiddagen på stan sen blir det väl Idol på kvällen I guess, eller rättare sagt: I hope! Ska kolla med Frösö-folket om de har lust att komma hit, annars ses vi ju på lördag på sexpartyt =) Blir antagligen utgång igen. Kommer bli tre helger på rad nu, fyra om vi går ut tentahelgen med.. Herregud! Hur ska lilla jag klara av detta? Får bli en lugn helg nu till helgen och släppa loss nästa i stället när mina änglar kommer hit. Det ska bli mysigt med sällskap måste jag säga. Det var ju förvisso inte så länge sen mamma var här då, men man blir bortskämd. Vill inte vara ensam så mycket som man är. Men men, inget att göra åt saken.
Har kommit in i värsta julstämningen nu så jag vill bara julpynta en massa och skicka iväg julkorten. Men jag måste ju erkänna att det är lite tidigt, men vad fan. Älskar att gå in i en inredningsaffär och kolla på allt julpynt som finns, man vill ju köpa allt! Synd bara att en tomte ska vara så satans dyr! det har ju för fan ite jag råd med. Likaså en gran! Hur ska jag kunna hitta en liten gran om bara en tomte kostar 100 spänn! SHIT! Nåja, det blir väl en vända ut till Rusta efter tentan för att se om man hitta något skojigt där ute =)

Dagens låt: nelly Furtado - All good things (come to an end)

Fynd!

Var tvungen att bege mig till Ungdomsmottagningen i stan idag pga att mitt recept på p-piller löpt ut. Det sjuka med denna stad är att de endast har öppet hus på måndagar efter klockan 13. Hallå! En dag i veckan? Seriöst! Det är ju inte klokt. Kom dit i riktigt god tid då jag hört att dte kan bli sjuuuukt mkt folk som ska in. Stod utanför dörren redan kvart över tolv och jag kan säga det att det var inte varmt. Höll på att frysa ihjäl! Kommer till slut innanför entrédörren där jag sätter mig då jag fått veta att det är låst där uppe. Det börjar droppa in folk och när den fjärde personen kommer så går de upp och ställer sig utanför dörren in till mottagningen. Varför gjorde inte jag det? Jag var först i kön från början, men slutade med att jag kom in fyra.. Jag som inte alls hade ett långt ärende fick sitta där i 45 minuter. DRYGT! Det var jag och alla fjorisar. Lite lagom roligt...
Efter detta skulle jag gå hem tänkte jag, när jag gick förbi Vero Moda. Hörde i helgen att de säljer ut ALLT för halva priset pga ett släckmningsarbete utanför dem så de hade fått in en massa pulverdamm. Ka ching! Lika bra att passa på när det inte var så mycket folk. Hittade en svart långrämad tröja, ett brunt linne med paljetter samt ett vanligt rött boxarlinne. Detta för endast 230 kronor =) Me like sales! Efter dessa fyns knatade jag vidare. Gick förbi BikBok och såg den där T-shirt liknande tröjan i skyltfönstret. Har spanat in den i en vecka nu och tänkte att det var lika bra och kolla om den fanns kvar. Hittade EN! Precis i min storlek och allt. Var detta min lyckodag eller vad? Orkade inte prova så jag tog den direkt. Hur ofta är det man har sånt flyt egentligen?
Nu sitter jag här och trånar efter accesoarer från asos.com.. GUD vad mycket snyggt de har. Synd bara att det är så satans dyrt =/ En fattig student som jag har INTE råd med detta. Men man kan ju alltid önska att det finns någon som vill köpa det åt en. Syrran! Hörde du? Julklapp =) Haha! Nej, men önska går ju alltid, och framför allt titta på det om och om igen.

128476-32            128476-30  128476-29        128476-31


EGO

Hur kan vi människor vara så himla egoistiska? Jag läste på aftonbladets hemsida tidigare idag om klimatförändringarna. Okej, det känns lite som att det har gått till överdrift nu när de skriver om det hela tiden, men samtidigt så är det ett enormt stort problem, eller ja, det kommer bli om det inte sker en ändring snart. Det jag menar med egoistiska är att vi hela tiden säger: "Men det där är så himla överdrivet, det kommer ändå inte att hända förrän om typ 100 år och då lever ändå inte vi." Nej det gör vi förvisso inte, men våra barn och barnbarn gör. Det är väl lika viktigt att de får det bra och får leva som vi gjort. Hur kan vi ens tänka en sådan sak? Det är ju hur självklart som helst att vi ska göra det lilla vi kan göra. För mig är det det iaf. Många tänker säkert nu: "Men det kommer ju inte hjälpa att ENBART jag gör någonting." Nej det är så rätt så. Men vad skulle hända om alla gick runt och tänkte så? INGENTING! Det skulle endast bli mycket värre. Det är som ett gammalt talesätt: I"ngen kan göra allt, men alla kan göra något". Det blir kanske ingen revolution för att just DU gör någonting, men ditt lilla bidrag kan rädda tusentas liv, både människors och djurs. Tänk på det nästa gång ni startar bilen för att åka ner till affären och handla mjölk.
På aftonbladets hemsida kan man klicka på en länk där man skriver på att man lovar att göra något åt klimatförändringarna, och framför allt: HÅLL DET! Det kan göra en stor skillnad i längden, o bara så många som möjligt gör något. Jag vet inte vad andra vill, men jag vill inte leva och sedan vara djupt medveten om att jag kunde gjort något så att mina barnbarn kanske kunde levt lite längre och lite bättre. Det är trots allt våra efterlevande som kommer att drabbas av våra handlingar, hur vi än styr dem.

Dagens länk: www.aftonbladet.se

Hyperaktiv eller hyperslö?

Har inget att göra, så jag skriver här igen då. Hela dagen har varit helt slö. Vaknade klockan 10 första gången, kände mig hyfsat pigg så jag satte på tv:n och slötittade en liten stund på "8 simple rules". Upptäckte ganska snabbt att jag inte orkade hålla ögonen öppna så jag halvsov fram till halv 12 med tv:n på. Såg Skandinaviska topmodel hela förmiddagen, vilket innebar både frukost och middag i sängen. Bytte bilder från gårdagen med Sara och Elin och duschade då jag insåg att jag var bland de mest ofräshaste människorna som går på denna jord. UNDERBART! Det var väl det mest kreativa jag har gjort under dagen. Satt dock och tittade på barnprogram innan, Anki och Pytte. GUD vad jag älskar det programmet! Skrattar som fan hela tiden för att den där ankan är bara såååååååååå söt! Herregud. Kollade på Sjunde himlen (favorit) och hamnade sedan här, där jag nu har suttit i ungefär 2 timmar och lyssnat på dagens låt. Jag vet, jag har inget liv, men vad kan man begära när jag är dagen efter? Inte direkt så att jag ställer mig och dammsugar när huvudet är stort som ett bowlingklot. No way! Nej, ska väl snart ta och hoppa  säng antar jag. Det är ju en skoldag i morgon trots allt.

Dagens låt: Vraket - Lisa Ekdahl (precis så jag känner mig just nu)

Tråkig söndag

Är: Ung och fattig student.
Ger intryck av att vara: Generös och trevlig.
Mår: Beror på, men just nu: inte bra.
Ska: Titta på Titanic om en liten liten stund.
Har: Tittat på tv hela dagen.
Bör: Städa och plugga.
Kan: Mycket, men just nu så är jag segast i sta.n
Blir glad av: Vänners och familjens kärlek.
Har: Ont i kroppen och ögat =(
Vill ha: Familj, hus, ett bra jobb samt bli LYCKLIG.
Skulle vilja: Vara ekonomiskt oberoende.
Tycker om att: Mysa med vänner, träffa familjen, festa, titta på en bra film, lyssna på musik.
Drömmer om: Att hitta min soulmate.
Längtar till: JUL! Syrran kommer ju hit och det ska bli såååååååååå mysigt .
Fasar inför: Döden..
Har ett brinnande intresse för: Musik.
Bryr mig om: Vänner och familjen of course.
Trivs med: Mina vänner och min familj.
Känner obehag inför: Spindlar, ormar.. bland annat.
Planerar att: Ta tag i mitt liv och göra ngt vettigt.
Bor i: En PYTTELITEN lägenhet på 25 kvm i ÖStersund.
Skulle vilja bo i: Ett stort fint hus med en stor trädgård.
Klär mig gärna i: Gillar att klä upp mig.
Äter gärna: God mat.. Kött, grönsaker, en god sallad..
Dricker gärna: Fun light (just nu är det Lemon Lime som gäller).
Tränar: Nej, jag gjorde innan jag kom hit.. Ska nog gå dit i veckan och prata med dem.
Tittar ofta på: Tv.
Lyssnar ofta på: Allt möjligt, beror på humör. Men just nu är det mycket Lars Winnerbäck, Elin Sigvardsson och Lisa Ekdahl.
Läser: Nyheter, skvaller (på nätet då, för snål för att köpa tidningar) samt en bra bok. Just nu blir det dock en hel del studentlitteratur.
Prenumererar på: Socionomen och Akademikern.. =/

Idag: Har jag varit bakis och kollat på tv hela dagen (bland annat barnprogram).
Imorgon: Ska jag till skolan, ändra tvättid, plugga och kanske städa.
Igår: Var vi ute igen och det var skitroligt! What a night!!
Nu: Sitter jag och gäspar och väntar på en viss person på msn.
Vill se: En bra film med någon jag tycker om.
Vill göra: En hel del.. Resa utomlands bland annat.
Glad över: Att jag har så underbara vänner och en syster som är amazing.
Arg på: Vädret.
Stolt över: Många/mycket.. Framför allt att jag har lyckats ta mig dit jag är idag och att jag klarar mig.
Rädd för: Döden, spindlar och ormar.
Nyfiken på: Allting jag ännu inte har gjort.
Lycka: Är för mig att vara omgiven av personer som bryr sig om en.
Sorg: Kan definieras på många olika sätt.
Älskar: Mina vänner, familjen.
Hatar: Männsikor som är oärliga och ser ner på andra som inte är "lika bra" som dem. USCH!
Äter: Nej inte just nu.. Men åt makaroner och köttfärssås.
Sover: Inte så vidare länge. Ställer för det mesta klockan på 10.
Dansar: Så fort jag får möjlighet, dvs. nör vi är ute på krogen.
Lever: Ensam.


VAD FÅR DINA ARMHÅR ATT RESA SIG?
Det som är läskigt eller andra saker som berör migpå ett eller annat sätt.


VILKEN HISTORISK PERSON IDENTIFIERAR DU DIG MEST MED?
No idea.. Har ingen sådan "idol".


VILKEN SIDA TYCKER DU BÄST OM HOS DIG SJÄLV?
Att jag är generös och omtänksam.


...OCH VILKEN TYCKER DU MINST OM?
Att jag är osäker på mig själv.


VILKET VAR DITT FÖRSTA JOBB?
Dagis - sommarjobb. Telefonförsäljare - deltid.


DITT LIV HAR HITTILLS VARIT...?

Amazing.

VILKEN ÄR DIN STÖRSTA PRESTATION?
Att jag är den jag är och att jag är där jag är.


VEM ÄR DIN STÖRSTE FIKTIVE HJÄLTE?
Min pappa. Trots att han har det jobbigt och svårt så kämpar han och håller humöret uppe.


VILKET ÄR DITT MOTTO?
Har inget...


VAD HAR DU PÅ NATTDUKSBORDET?
Har inget nattduksbord.


VAD VILLE DU BLI NÄR DU VAR LITEN?
Polis.


VILKEN ÄR DEN STÖRSTA PASSIONEN I DITT LIV?
Vännerna och syrran.


VAD ÄR DET ABSOLUT DUMMASTE DU GJORT?
OJ! Jag har gjort mycket. Skulle ta hela dagen att rabbla upp. De ena är värre än det andra.


VILKEN ÄR DIN STÖRSTA EXTRAVAGANS?
Det betyder vad????


NÄR TVIVLAR DU?
När jag är osäker på mig själv.


NÄR KÄNNER DU DIG STOLT?
När jag tänker på var jag är idag.


VILKEN SKIVA ÄR MEST NÖTT I DIN SAMLING?
Lyssnar inte på skivor mer. Men hemma är det nog mina Hanson-plattor faktiskt.


VAD GÖR DIG FLY FÖRBANNAD?
När någon jag bryr mig om blivit sårad av någon/något.


VILKET DRAG FÖRAKTAR DU HOS ANDRA?
Oärlighet främst av allt.


VAD INSPIRERAR DIG?
Mitt livsmål.


OM DU SKULLE ÅTERFÖDAS SOM EN SAK, VAD SKULLE DET VARA?
Ett spel. Det medför gemenskap och ofta skratt.


VILKEN ÄR DIN HEMLIGA LAST?
Hmm.. Jag vet inte =/ Lättare för andra att säga I guess.


VEM VINNER HERRALLSVENSKAN I FOTBOLL?
Ja det är ju redan avgjort, men jag håller ju på MFF, så jag hoppas att de vinner nästa år.


VEM LEVANDE I LIVET ÄR DIN FRÄMSTA FÖREBILD?
Min pappa. Som sagt: Fast att han har det jobbigt och svårt, och det mesta går emot honom, så kämpar han på och håller humöret uppe.

OM DU VORE GUD FÖR EN DAG, VAD SKULLE DU ÄNDRA PÅ FÖRST?
Den oämställdhet som finns mellan länder och inom länder.


OM DU SKULLE TVINGAS VÄLJA EN NY KARRIÄR, VILKEN SKULLE DET DÅ VARA?
Har ingen just nu, men det skulle väl isf bli polis, som jag alltid velat bli men inte får.


VAD SKRÄMMER DIG MEST?
Att jag en dag kommer att gå bort..


VILKET ÄR DITT KÄRASTE MINNE?
Den enda gången jag hittills har varit riktigt kär.


VILKET ORD ELLER UTTRYCK ANVÄNDER DU OFTAST?
Svärord, tyvärr.

VILKEN ÄR DIN MEST ÄLSKADE SAK?
Mobilen oh datorn - utan dem skulle jag inte kunna hålla kontakten med alla mina vönner och min familj.


NÄR BLEV DU ILLA BEHANDLAD SENAST?
Den enda gången jag har varit riktigt kär.


NÄR DU BLIR RIKTIGT SUGEN PÅ NÅGOT, VAD VILL DU HA DÅ?
Beror på vad jag blir sugen på så klart, det varierar ju.


VAD TROR DU ÄR DET FÖRSTA ANDRA LÄGGER MÄRKE TILL NÄR DE TRÄFFAR DIG FÖRSTA GÅNGEN?
Glad, trevlig, social, rolig och generös.


Seven igen

Jag mötte Erika i stan för att vi skulle till Systemet. Vi blir klara i ett nafs och beger oss sedan hem till henne där jag skulle göra mig i ordning. Eftersom att det var hyfsat bra väder så bestämde vi oss för att gå ut till Frösön. Sagt och gjort. Vi går på strandvägen och jag känner mig alldeles utblåst i huvudet eftersom att det blåste halvstorm (som vanligt). Jag (smart som jag var) hade på mig ett par mockaboots eftersom jag inte orkade släpa med mig ett par skor extra. Väldigt smart att gå på lera med dom.. Verkligen! Det vrsta kommer nu: vi gick i mitten av vägen och det var asblött så jag gick ut till väntser istället för att slippa bli blöt, jo visst. I stället sjunker jag ner en halv decimter i gyttja!! Inte bara en gång, utan FYRA!!!! Asså herregud. Trodde Erika skulle dö av skratt asså. Här försöker man vara smart och så blir det bara bajs av alltihop. Haha! Vi hade kommit ungefär halvvägs när detta hände, vilket innebar att javar tvungen att gå med leriga skor, blöta och kalla fötter i 1½ km YEY!! Verkligen min lyckodag, NOT!
Väl framme stoppar vi in sakerna i torkskåpet i tvättstugan så att det hinner bli torrt innan utgången senare. Strax efter det börjar Erika och Elin locka mitt hår som jag fått lån av Sara 13. Det tog sin lilla tid och nör det väl var klart såg jag ut som en gammal kärrning som suttit för länge med sina papiljotter. Asså allvarligt talat! Jag kunde int gå ut med håret så där. Elin berömde det och sa att det såg "jättebra" ut, men nej. Var tvungen att sätta upp det i en tofs för att det skulle se någorlunda okej ut.
Gick sedan till Christian eftersom jag lovat att laga mat med honom. Vi gjorde fläskfilé och egn klyftpotatis. Så gott =) Efter det började folket komma dit. Sara, Andreas, Elin och Erika droppade in innan det bar av in till tan på förfest hemma hos Emma. Eftersom Sara inte hade druckit något så körd hon in alla oss i deras lilla Peugeot. Ska tilläggas att det tillkom en till sen: Johan. Så jag erböd mig att ligg i bagageluckan. Skulle ajg ju aldrig ha gjort. Jag hade en kant som skar in i nacken och jag låg som ett jävla mongo med mina långa ben. Men men, vi kom fram iaf efter mycket om och men. När vi väl kom dit började kvällen med att vi spelade Danas "Våghals" spel. Det ballade ur efter ett tag då alla tjatade på Emma om att sätta igång Singstar =) Sen började det. Herregud. Man tror ju att man låter sååååå bra, men Gud asså. Det är ju sjukt vad man låter. Hahaha! Vi fick oss mycket skratt den där kvällen.
Vid 23-tiden gick vi till Seven och fick gå före i kön då Aje lagt till oss på gästlistan, me like =) Gratis entré idag igen innan 23.30 så det var ju som gjutet!
När vi väl kommer in beställer Aje in ett helrör Bacardi Melon som jag, Sara, Emma och Aje delade på. DEt skulle jag ju aldrig ha gjort. Shit, den slog till direkt i skallen.
Det var en kväll full av dans och skratt. Mestadels var det nog mest skratt åt mig eftersom jag trillade i stort sett HELA tiden. De första jag gjorde inne på Seven var att slå en vurpa framför en kille så jag slog i armen ganska rejält. Sedan slog jag i ögat i ett bord på något konstigt vänster. VEt i fan vad jag höll på med, me ögat är svullet och ömmar ganska bra idag så det måste ha varit en rejäl smäll. Erika berättade att jag hade blivt hel apatisk efter det oh inte svarat så de var tvungna att ta med mig ut och ta luft.. Oops! Men men, så kan det gå. Inget ovamligt att jag trillar, har jag gjort hela ivet och lär säkert göra resten av livet med, tyvärr. Det är bara att vänja sig. 

    128476-27     128476-26






    


 


 

128476-24  128476-25

128476-28  128476-23
 

      

Party tonight

Sitter här och väntar på att klockan ska gå. Ska träffa Erika i stan om ca. en timme, dags för dagens rason från Systemet. Herregud, börjar snart bli stammis där för fan haha! Inte riktigt samma priser som när man bodde hemma i Malmö och lätt kunde åka över till Tysklans och handla på sig en massa för halva priset. Men men, vad gör man inte för att få lite alkohol i blodet?
Ska hem till Erika efter stan direkt och göra mig i ordning innan kvällen, sedan hem till Christian och laga mat, sen efter det hem till Emma på förfest. Hur skojsigt som helst ska det bli. Inte ofta vi är så många på en förfest som vi blir idag =) Vi får la se om det blir några skandaler från Sara denna gång också då, I'll update tomorrow =) Förhoppningsvis med några flashiga bilder också hehe!
Ska packa och sminka mej, so long!!!

Sentimental-Sara

Satt och kollade igenom gamla bilder nu, och blev lite lagom sentimental. Sen ska jag ju säga det med att låtarna jag lyssnar på just nu inte gör det bättre direkt, jag menar "Hero" med Enrique Iglesias. Hmm.. Men iaf.. Det jag skulle komma fram till var att jag saknar alla så himla mycket just nu! Alla våra fester och alla förfester innan utgångarna. DAMN! Det är inte många festlåtar som vi INTE har minnen till. Sen ska man ju tillägga att när Louise är i farten så blir det ju inte direkt en "normal" utveckling av förfesterna. Hon är en klass för sig, men vi älskar henne ändå. Kommer du ihåg bussen hem från Malin då vi blev av med väskorna (eller rättare sagt, JAG)? Vad skulle vi göra utan våran Loo? Du är helt underbar som person och jag älskar dig för den du är. Ändra dig inte för du är helt totally underbar!  Likaså Lina. Jag menar: Festfixaren #1! Alltid ngt på gång när man är hemma samtidigt. Hon har sina crazy things hon med och det är vi glada över. Dock inte så ofta man har behövt ta hand om dig, men du är fan söt när du är dragen. Man vet att man alltid kan lita på dig, och att du alltid ställer upp för en. Du är som en syster för mig, men det vet du ju redan =) Sedan har vi ju Mia! Var ska man börja? Finns en hel del där med. Glömmer aldrig i Bulgarien när du irrade omkring bland hotell för att hitta hem efter din upplevelse på stranden. Tullan! Inte lätt att vara dragen inte =) Du och jag pratas vid i stort sett varje dag vilket jag är tacksam för. Saknar dig något oerhört. Vet inte vad jag skulle göra utan dig.
Fick en video av Lina igår, en massa foto från våran Bulgarien tripp förra sommaren som var ihopsatta till "Sommartider". DAMN! Det är fan sjukt hur en sån grej kan få en att börja gråta. Vi hade en helt underbar tid tillsammans där nere (trots vädret) och minnena är oändliga! Kan inte ens med ord beskriva vad ni betyder för mig! Har så många minnen med er och jag saknar alla våra tider ihop de senaste 10 åren. Jag hoppas att vi kan få göra om allt detta tillsammans någon gång snart. Ni kommer förvisso till mig om två veckor, men svårt att återuppleva 10 år på 3 dagar =/ Men vi får göra vårt bästa helt enkelt.
Love you guys! Always and forever!!!


mia
My darling!  
   
alla tre
Tre av oss på juldagen

bulle
Bulgarien, första året

misan
Men Mia då! Inte lätt

me and linus
"Love is in the air..."

me and linan
Me and my honey

linan och loooen
Sötnosar

linus
Gullefjun 
     
lina och loo
The sunshine girls



Våt strandäng

Idag var vi ute på Frösön hela dagen (i princip) för att vi skulle fira Erikas försenade födelsedag. Vi (eller ja, Erkan) bakade en chokladtårta med grädde och banan och smält blockchoklad på toppen. Huuuuur gott som helst. Skitbra gjort Erkan!! Erika kom dit, såg överraskad ut, vi sjöng (så gott det gick) och sedan var det presentdags. Hon fick ett par trosor, två tekoppar, en äggdelare och en sorts massage leksak.. Ingen dildo, men man kunde använda den lite varstans inte enbart på de intima områdena haha!
Efter detta var det dags för Trivial Pursuit. Jag och Elin var i ett lag och det gick hur bra som helst. Vi fick tre tårtbitar innan vi slutade (vi var bäst) så man kan säga att vi vann! Looser Christian =)
Sedan beställde vi pizza, jag och Christian delade på en mexikansk pizza, den var faktiskt helt okej. Lite stark kanske men annars okej.
Efter detta var det finally dags för Idol. Fan vad Markus är bra! Shit. När han sjöng den sista låten, Everybody hurts, var jag fan nära att börja böla. Erik var också bra helt klart, men jag gillar inte hans röst =/ Han låter så barnslig. Felicia gillade jag idag. Men Johan skulle ju åkt ut för LÄNGE sen. Vad gör han kvar i den där tävlingen? Herregud!
Fattar jag inte hur fan Felicia kunde åka ut!!!! Hur fan röstar folk?? Okej, jag har egentligen inget att säga till om för jag röstar inte ens, men allvarligt? Det är ju fan skandal! Hör inte folk hur falskt det är när han sjunger? Jag LOVAR att han vann röster på att han bölade efter hans brorsas hälsning till honom, LOVAR! ÅH! Får panik på den där barnungen. Ser honom som det pga att han aldrig tar till sig vad juryn säger till honom. Det stämmer ju! De är inte elaka mot honom, det är rena rama sanningen för fan!
Sluta känna sympati för Mes-Johan och ta ut honom nästa gång. Vet inte vad jag tar mig till om han är kvar i finalen alltså. Det får inte bli så. Snälla gode Gud, hjälp oss ifrån detta öde.
Jävla våta starndäng!!!!

Dagens nöje: Idol

Lovvika

Var på nätverksträffen med projektledarna för den här tjejgruppen som jag och Erika har på onsdagarna inom Rädda Barnen. Inte nog med att man verkligen inte hade någon lust att åka dit, ledarna hade dessutom glömt bort att det var idag. SMART!! De kom ganska direkt dock, så det var ju bra men man frös som en idiot när man stog och väntade.
Det har varit snöstorm under dagen, men nu är det plusgrader och REGN! Kul lixom. Kan det inte vara antingen eller? Har ju mycket hellre snöstorm än regn. Blir inte lika blött. Var huuur blöt som helst om fötterna när jag kom hem, då jag valde helt fel skor när jag åkte (typical me).
Läste en ganska rolig notis i Metro när jag åkte in till stan innan. Det var en liten notis (lätt att missa) som hade rubriken "Dagens ord: Lovvika". De berättar i denna lilla notis om var ordet lovvika kommer ifrån och hur man tillverkar lovvika. Jag kan tala om att det var en kvinna vid namn Erika Aittamaa som stickade det första paret 1892 (om någon är intresserad). Det var egentligen inget speciellt med denna lilla notis, men de var ganska rolig, och helt meningslös. Snacka om brist på saker att skriva om. Haha!

Dagens ord alltså: Lovvika


Snart så

Var på stan idag och handlade present till Erika. Kan inte skriva vad det blev dock eftersom hon kanske läser här, inte så smart.. Haha!
Hade Ellen ikväll igen. Idag var det det efterlängtade temat "Ung och kåt". Som de har längtat de små liven. De hade huuuur mykt frågor som helst. Man glömmer fan att de bara är 14 år gamla. En annan visste ju inte hller så mycket vid den åldern, kan jag ju inte påstå direkt. De har ju kloka meningar och tankar om allting, klokare än vad jag var vid den åldern iaf. Bara två gånger kvar nu innan "avslutningen". Kommer sakna dem juh =( Kommer kännas skitkonstigt att inte gå dit på onsdagkvällarna i fortsättningen. Men men.. Man vänjer sig väl vid det med, som allt annat här i livet.
Mår inget vidare nu heller. Har skitont i magen och mår illa. Får se hur det blir med skolan i morgon, börjar ju 8 så det tar emot lite måste jag säga. Men vi får se hur jag mår, kommer inte att gå dit om jag mår så här, den saken är ju klar.
Inhandlade ett nytt linne och smycken till på lördag idag. Hur knäpp är man inte? Handlar nya kläder till varje utgång. Haha! Aja, fint var det i alla fall =) Kommer att få sååååå kul (hoppas jag iaf).
Nästa helg kommer Sandra (norrköping) hit och på lördagen ska vi ha ett sexparty ute på Frösön. Sjukt kul fan! En tjej från lustjakt.se som kommer hit och demonstrerar lite om deras olika produkter.
Helgen efter det kommer flikkorna hit. (ÄNTLIGEN!!!!) Saknar de små liven något otroligt!! Ska bli fest hela helgen. Igen, men vad gör man inte för vännerna?
Nej, snart time för sängen känner jag. Kanske ska ta och läsa lite innan? Nej, det var ingen bra idé haha! 
Fick förresten G på tentan =) Klarade den, så jag kan inte klaga. Kommer jag till skolan i morgon så kan jag hämta den. Måste fan se vad jag hade fel och inte *nyfiken*

128476-11

Dagens låt: Elin Sigvardsson - Berätta för mig (Vem du är)




Tvättdag

Slappdag #1 har det varit idag. Har inte gjort mycket. Läste 3 kapitel i morse, se hade jag tvättid i 2 timmar, annars nada! Snacka om no life!!
Ska träffa Elin i stan i morgon, ska handla present till Erika. Måste komma på något bra bara. Då får jag iaf en anledning att gå utanför dörren. Haha! Hur sjukt låter inte det då? Haha!
Utgång på lördag. Får se vilka vi får med oss. Antar att vi skulle vara hemma hos Sara 13 den här gången, mysigt!! Aje skulle också med, får se om Christian hänger med också. Hade varit kul att få med sig grabbarna för en gång skull, men de bangar väl ur i sista sekund I guess.
Läste på atonbladet innan om en man som hade blivit frisläppt efter att han hade smygfilmat sin granne genom fönstret när hon gick naken.. FRESH! Vilka typer det finns, man slutar aldrig att förvånas. Det som retar mig mest är att han släpps fri! Hur sjukt är inte det? Ska man få komma undan med vad som helst nu för tiden eller vad är detta för samhälle vi lever i? Okej, rättssystemet är sjukt redan som det är enligt min mening, men detta var ju bara FÖR mycket.

Dagens skratt: http://www.jonasblanck.com/skane/

Try this!

Hittade testet på syrrans blogg och jag var tvungen att göra det. Så här kommer mina resultat. Enjoy!

1. Put your music player on shuffle.
2. Press forward for each question.
3. Use the song title as the answer to the question even if it doesn't make sense.
NO CHEATING!


Will it be ok? Smack that - Akon ft. Eminem

How are you feeling today? Time of your life - Bill MEdley & Jennifer Warrens

How do your friends see you? How do you do - Cascada

Will you get married? Kom ihåg mig (live) - Lars Winnerbäck

What is your best friend's theme song? Wish you were here - Rednex
Med tanke på att vi alla bor på olika ställen, så stämmer det, men hade det varit för ett år sen hade jag bara skrattat åt det.

What is the story of your life? Where's the love - Hanson
Kolla bloggen från igår.. Stämmer med tanke på vad jag skrev då.

What was high school like? 4 sekunder - Magnus Uggla
HAHAHAHAHAHAHA!

How can you get ahead in life? Six feet fro the edge - Creed

What is the best thing about your friends? Nu är alla små stjärnor - Lars Winnerbäck

What is tonight going to be like? Total eclipse fro the heart - Bonnie Tyler
Jaså? Så pass...

What is in store for the remainder of this weekend? Dom som försvann - Kent

What song describes you? Söndermarken - Lars Winnerbäck

To describe your grandparents? Ge det om du kan - Lisa Ekdahl

How is your life going? Every word I say - Hanson

What song will they play at your funeral? Skåneresan - Anel ft. Dirty D
Wtf? Jag som inte ens är skåning!!!

How does the world see you? Alltid samma känsla - Elin Sigvardsson

Will you have a happy life? Idas sommarvisa - Ultima Thule

What do your friends really think of you? Flying without wings - Westlife

Do people secretly lust after you? California love - 2 pac

How can I make myself happy? If you had my love - J.Lo
Hmm hur ska man tolka detta då? Jag gottar mig i vad andra kan få eller vadå?

What should you do with your life? Cannonball - Damien Rice

Will you ever have children? Love changes everything - Musikk ft. John Rock
Jaha, jag som vill ha barn, betyder det att jag inte kommer att få det sen för att killen inte vill? HJÄLP!

Jaa, vissa sånger passade ju in skrämmande bra, men en del var ju lite si så där. Kan fortfarande inte smälta Skåneresan som begravningslåt. Hahahaha!! Det hade varit något det =)


Adoreable!!

Det är sjukt hur en sådan liten grej kan få en på så himla mkt bättre humör. Thank God för att det finns såna små sötnosar som piggar upp vardagen när den är grå och trist.

Fröken Svår

En sak som jag länge har tänkt på men aldrig riktigt hittat svaret på är varför jag är så rädd för att inleda ett förhållande. Jag menar, jag har haft mina chanser i livet att hitta någon som jag kan vara tillsammans med, men precis i sista sekunden så drar jag mig undan.
Ett exempel på det är från i våras. Jag snackade med en kille som jag tyckte om och som jag tänkte mycket på, men ju längre tiden gick så drog jag mig undan och jag kände att jag inte alls hade de känslor mer som jag hade haft tidigare. (Ska tilläggas att jag aldrig hade träffat killen.) Men i vilket fall som helst så var jag hemma i Malmö över påsk och när jag kom hem sa jag att jag hade fått känslor för en annan. Detta för att han skulle lämna mig ifred och inte "hålla på" mer. Jag hade intalat mig själv att han inte var min typ och att han var lite för barnslig för mig. Okej, detta har märkt nu på senare dagar att han inte alls är på min nivå, men jag vet också att jag hade blivit älskad av denna person. Något grymt mkt också för han ger mig komplimanger än idag, fast att jag faktiskt var ganska taskig mot honom.
Tidigare i mitt liv så har jag träffat killar som blivit intresserade av mig, men som jag ignorerat totalt för att jag blir "rädd" eller något. Varför? Vad har jag att bli rädd för?
Jag vet med mig själv att om killen blir alltför "på" så lämnar jag. Det finns inget jobbigare än någon som knappt lämnar en ifred eller som skickar ett sms 10 min efter att man snackat i telefon eller på msn. I början kan det kännas hur sött som helst, men man tröttnar. Fast samtidigt så ska killen heller inte vara för tillbakadragen så man inte vet om han känner något eller inte. Då vet man ju inte hur man ska bete sig eller vad man kan skriva för att själv inte verka för "på".
Medan mina vänner har varit hemma hos killar och tittat på film och grejer (sånt man gjorde mkt innan i ungdomen) så satt jag hemma och gjorde inget sånt, för jag drog mig ur i sista stund. Snacka om bitch =/ Sån är jag fortfarande, om jag inte vet att det är en bra kompis jag ska träffa. Till exempel i höstas så frågade en gammal barndomskompis till mig om vi skulle se på film ihop en kväll. Självklart! Han är ju min vän, inget kan hända där, han hade dessutom flickvän. Men i gymnasiet till exempel så sa jag till en kille dagen innan vi skulle ses att jag var sjuk. Jag stack i stället ut på krogen den kvällen, och det fick han reda på genom att vi hade en gemensam kompis (vilket jag inte visste) som också hade varit där samma kväll och sagt det till honom. Oops! Inte så snällt direkt, men det var den enda lösningen då, inte att gå ut på krogen men att säga ifrån en dag innan.
Jag har precis läst psykologi och psykodynamiskerna hade antagligen förklarat det med att mina föräldrar skilde sig när jag var liten och då förlorade min papparoll ganska tidigt. Visst, jag träffade honom varannan helg när vi bodde där, men när vi flyttade till Malmö blev det mer sällan. Visserligen flyttade vi in med min styvpappa, men jag kan inte påstå att han är en pappa-figur för mig. Detta kan då leda vidare till att jag nu i "vuxen" ålder är rädd för att bli sviken. Jag vågar inte gå in i något seriöst då jag är rädd att jag ska bli sviken på samma sätt som jag blev när jag var liten när pappa lämnade oss. Jag känner ju absolut inte så, att han svek oss, men det kan ju vara en undermedveten känsla jag har och som jag inte riktigt kan komma ifrån. Jag vet inte. Men det kan vara så.
En sak är klar iaf, när någon snackar om att "Du är min" då drar jag. Jag ägs inte av någon, jag är ingen jävla ägodel!! Jag är min egen person och jag är inte någon som någon annan har ensamrätt på. Visst, är man i en relation så har man sina oskrivna regler (ingen otrohet osv), men ingen kan säga till mig att "Du är bara min". Been there, done that. Den gången det hände var med den killen jag pratade om innan som jag inte ens hade träffat.
Jag vill ju inte ha det så här. Jag vill ju kunna ha en normal relation och jag vill kunna ha den ungdomen som de flesta har med olika erfarenheter av olika relationer osv, men nej. I stället ska man vara Fröken Svår och inte alls kunna ha ett normalt ungdomsliv. VARFÖR?? Kan någon tala om för mig hur jag kan ändra på detta? Inget jag går runt och ser som ett jätteproblem, men visst tänker jag på det. Har försökt att komma på en lösning, men utan resultat. Den enda utvägen är väl att gå till en psykolog och prata ut om allt, verkar som att det är det enda som kan få mig på rätt väg.
Många av de som läser detta tänker antagligen: "Men gud så patetiskt. Hon är bara en sådan brud som vill att folk ska ge henne komplimanger om hur älskad hon är och för att hon ska få bekräftelse på den hon är." Men det kan jag säga att så är det inte. Jag vet vilka av mina vänner som älskar mig och jag vet att min familj älskar mig för den jag är, ingen ska behöva säga det till mig dagligen, eller bara för att de har läst detta. Jag vet vilka som bryr sig om mig och de vet att jag bryr mig om dem. Den enda anledningen till att jag skriver detta här är för att jag vet att lösningen många gånger för mig handlar om att skriva ner någonting på papper eller liknande. Detta är mina tankar och mina känslor, jag måste få ner dem i skrift innan jag blir galen. That's it.

Christian tyckte igår att jag skule införa något sånt här "dagens" eftersom jag är så duktig och skriver varje dag. Så jag får väl vara mina läsare till lags. (Vet att syrran gör likadant, men kan inte hjälpas).

Dagens låt: Lisa Ekdahl - Vraket

Helgen

Torsdag
Hela dagen var helt kaotisk. Jag kände mig skitstressad hela dagen. Slutade skolan kl. 15.00, mamma och Derrek skulle komma klockan 19.41 (trodde jag) och jag hade HUUUUR mkt som helst att fixa innan dess. Jag skulle handla på vägen hem från skolan, städa (dammsuga och torka golv, KUL!), bädda våningssängen och laga mat. Kom hem klockan 16 efter att ha handlat på vägen hem. Tar fram det som ska vara i maten (köttfärspaj) och upptäcker snabbt att jag har glömt både lök och krossad tomat, men KUL! Sitter ett tag med E över msn och snackar om att ha i rödlök och egen krossad tomat, bara det att det krävdes typ 10 tomater isf och det hade jag ju självklart inte. Bara att knata ner till Statoil då. Men innan dess dammsugar jag och dammar av lite. Men sagt och gjort, ner på Statoil, tar vad jag har och ställer mig i kö, då kommer jag på dricka. Skulle ju ha köpt en flaska rött till kvällen men med tanke på hur vimsig jag var hela dagen så glömde jag det så det fick bli en coca cola och en Loka, bättre än inget.

Kommer hem, torkar golvet och mamma ringer och talar om att de bir försenade pga att de måste ta buss från Sundsvall och att den hade blivit försenad, de räknade med att vara framme vid halv nio i stället. Helt plötsligt hade jag en timme extra. Bara att lugna ner sig.

Efter mkt om och men kommer de och vi käkar. Sen är vi så trötta att vi lägger oss för att sova. Kändes hur skumt som helst att ha nere våningssängen på andra väggen, är bara van vid att fälla ner den över mig när jag få folk.


Fredag

Vaknade klockan 8 av att Derrek var uppe och trampade. Hade förvisso satt kloclan på halv 9 så det var inte så jättemkt tidigare. Vi gick upp, gjorde oss i ordning och sedan bar det av intill stan. Vi gick in pga att jag skulle visa skolan med. Derrek hade ju inte sett den "in real life" innan. Vi gick in i den och jag visade biblioteket och lite sånt. Sen gick vi ner till stan och upp till kiropraktorn som jag skulle till 11.20. Det gjorde inte så ont när han knäckte ryggen, det var mest skönt, men han förstod att jag hade ont eftersom jag har en sned rygg + att jag hade skottat tung snö. Han sa det att jag i fortsättning fick betala någon som skottar åt mig i stället, haha! 20 år och invalid, KUL! Jaja, bara att acceptera. Vi gick på stan ett bra tag, jag fick inhandlat en korg att ha en massa sladdar och skit i från bokhyllan, en krok till min gardin som mamma tagot sönder på morgonen och mat inför kvällen + en kärringvagn att ha när man handlar, PINSAMT! Men det är ju bra eftersom jag har en dålig rygg, men ändå! "Hej! Det är jag som är pensionär vid 20 års åldern" Haha!
Vi gick hem, satte oss och tog det lugnt, sen lagade Derrek mat. Purjolökspotatis, lövbiffsroulader och en ASGOD sås som jag hade beställt, ME LIKE =) Det var himmelskt gott! Har inte ätit så god mat på länge!! Det kommer jag leva på tills jag dör. Kvällen fortsatte med kortspel och mkt skratt innan vi la oss för att sova.

Lördag
Vi gick upp vid halv nio (IGEN) och begav oss in till staden (IGEN) pga att det inte finns så mkt att göra i min lila lägenhet. Derrek hittade en ny väg som vi gick, bara det att det kändes som att den var mkt längre än den jag brukar gå till skolan, och han som ÄLSKAR att gå. Haha! Vi kommer in och beger oss först till Domus. Där hittar jag två ASFINA tavlor på Marilyn Monroe som jag vet skulle passa skitbra i min köksdel. 59 kronor styck kostade de, rena klippet! Hittade även annat smått och gott, bl.a. julkort. Har verkligen kommit in i sån julstämning nu, och jag längtar tills man år pynta och skriva julkort till släkt och vänner.
Sedan gick vi till Åhlens där jag köpte en korg till då det såg dumt ut med bara en. Efter det gick vi till News och käkde lunch och drack en varsin öl. Vi kikade efter några bra restauranger till kvällen med, men hittade inget speciellt då Derrek helst ville ha plankstek.
På vägen tillbaka till bussen gick in på Claes Olsson där jag fick en ny stekpanna pga att den jag har är värdelös + att jag fick en massa annat gojs, typ stekspadar och sånt =P
Kommer hem, laddar upp inför kvällen med ett glas vin och lite musik av Danne Stråhed. Sedan kollar jag på restaurangkoll.se och hittar där en restaurang i stan med plankstek, där vi hade varit och käkat lunch dagen innan. Vi tar oss dit vid halv sju efter att ha ringt C och frågat om busstider =) Äger ingen busstitabell, är för snål för att köpa en för 15 kronor, haha!
Vi kommer dit, mamma äter Souvlaki med tzatziki, Derrek äter sin plankstek och jag entrecote med gorgonzolasås, Yummie!! Efter det tar vi och går ner till Badhusparken, då Derrek ville se Frösön på närmare håll, kanon att det var på kvällen oxå =) Efter det inser vi att det är 45 minuter tills bussen ska gå. Vi går då till Dalwhine och sätter oss för att ta en varsin öl. Hade hört av E att det var mysigt där inne, och det var det! GUUUD! Hur mysigt som helst. Fick så klart visa leg i baren (suck) innan jag beställde, sedan satt vi där i 3 timmar! Mycket längre än vad det var tänkt från början. Haha! Som det kan bli. Vi snackade med ett par från Funäsdalen som satt bredvid oss och de var HUUUR trevliga som helst.
Kommer hem efter mkt om och men och inser att jag inte skulle ha tagit den sista cidern. Men vad fan, jag blev ju bjuden =) Haha!

Söndag
Klockan ringer kl 6 (!) och jag är svintrött. Deras tåg gick ju 8.07 och deras taxi skulle komma vid 7.40 ungefär. Gick upp och fixade deras sängar så jag hade det gjort. Käkade lite frukost med dem, men jag kan inte påstå att jag var vidare hungrig =/ Taxin kom vid den tiden som var satt och det blev kram och hejdå.
Gick och la mig i sängen och tittade på tv en stund, bara barnprogram dock. Teckande James Bond var det, så fattig den var. Haha!
Vaknade vid halv elva, käkade en macka och drack te, tittade på Idol, sen bar det av till ICA då man skulle handla bingolott till E samt mat inför kvällens middag bestående av tacos =)
E, S, A och C kommer hit om 20 minuter och ska spela bingolotto (pensionärsvarning) Jag har bakat muffins och ska nu fixa maten innan de kommer. Hur gott som helst ska det bli. Har dock inte hunnit dammsuga men det får de leva med.

Summan av helgen blir då att jag har gått plus hela helgen =) Knappt behövt lägga ut någonting, SUPERNAJS! Får se om jag vinner något ikväll då, tror ju inte det, men man vet aldrig =P Skulle inte sitta helt fel.


Helgen = mys

Mamma och Derrek kommer ikväll. Kände mig ganska stressad i skolan eftersom jag skulle handla, städa och bädda. Nu har jag handlar och städat, i alla fall halvklart, och klockan är bara halv fem. Dom kommer vid åtta.. Måste förvisso ner till Statoil innan jag kan börja laga mat eftersom jag lyckades glömma både lök och krossad tomat. DRYGT! Inte så vidare långt, men hur onödigt känns det inte när man precis var och handlade liksom. Snacka om senil. Vet inte hur jag ska göra, om jag ska bädda innan de kommer eller om jag ska ta det när de är här. Det blir ju sjukt trångt då med sängarna, men det kan vara ganska skönt att ha det gjort (dagens i-lands problem haha).
I morgon ska vi gå på stan. Ska ju till den där kiropraktorn i morgon och är måttligt nervös för hur ont det kommer att göra. Får se om vi tar och käkar på stan i morgon kväll eller om vi tar det på lördag. Ska ju bli världens oväder här på lördag tydligen så det kanske inte är så roande att gå ut då, men vad ska vi då göra? Sitta här hemma? Då lär vi fan få krupp i den här mini-lägenheten. Haha!
ÅH! Ska bli så mysigt att få krama om min mamma! Det var 2½ månad sen jag träffade henne. Sjukt fan!
På söndag blir det Bingolotto. Elin och jag bestämde det igår. Haha! Pensionär-varning, men det är fan roligt. Haha! Man får ju hoppas på vinst nu. Tredje gången gillt =)
Nej, här blir inga barn gjorde, måste återgå till mina ärenden. Hörs efter helgen kära blogg.

Inte bättre..

Har spenderat hela dagen hos E eftrsom jag kollade på "Saving private Ryan" med C igår kväll. Hur trevligt som helst. Käkade kantarellmackor efteråt, hade ju lovat honom det. Vad gör man inte för en vän? Haha!
Kom knappt ur sängen i morse (eller aa, madrassen ska jag väl säga) pga av min rygg. Ringde sjukvårdsrådgivningen som sa att jag skulle ta 2 stycken 500 mg alvedon var 6:e timme och 1 st 400 mg Ipren var 8:e timme. Med andra ord: de vill att jag ska bli pillernarkoman. Nej tack. Visst, en tablett då och då lindrar smärtan och kan sitta fint, men herregud, det finns en gräns. De sa även att jag skulle lägga på is på ryggen då det är smärtstillande (don't know how) så just nu sitter jag med laxfiléer på ryggen, fastbundna med en halsduk. Tur att ingen ser mig nu för då hade de väl trott att jag var sjuk i huvudet. I can't blame them.. Ringde även en kiropraktor här i stan och bokade tid. Ska dit på fredag klockan 11.20. Hade egentligen velat komma dit i morgon eftersom jag knappt kan röra mig ibland, men han hade inget. 400 spänn kostar det! Sjuka priser de tar! Herre min gud. Det är fan inte klokt. Aja, måste fan bli av med skiten illa kvickt så vad gör man inte.
Hade Ellen idag igen. Gud vad tjejerna är gulliga! Idag handlade det om självförtroende och vi hade en massa övningar där man skulle ge komplimanger till varandra samt säga en massa bra saker om sig själv. Detta ämne tyckte jag personligen är ganska jobbigt då jag inte kan påstå att jag har världens bästa självförtroende (kanske inte syns på utsidan, men believe me, så är det), men man fick ju försöka. Det var en kommentar jag fick som berörde mig skitmycket. Det var på slutet när vi hade frågelådan. Vi hade fått en fråga om vad man ska göra för att få bätrre självförtroende. Jag sa då att man kan titta sig själv i spegeln varje morgon och säga tre positiva saker om sig själv. Eller typ skriva ner en lista på bra saker med sig själv. Jag sa även att jag själv hade provat det (vilket jag har) och att det hade fungerat bra. Då säger en av tjejerna: "Men det behöver ju inte du, du som är så snygg!" NAAW! Hur gulligt var inte det på en skala 1-10? 100!! Jag blev helt varm inombords. Kanske låter sjukt, men fan vad jag blev glad av en sådan kommentar.  Så nu sitter jag här med fisken fastbunden på ryggen och myser över att det finns en del på denna jord som tycker att jag är snygg =) Haha!

Typiskt!!

Kom hem vid 12-tiden idag efter att ha suttit i Biblioteket på en obligatorisk litteratursökning inför en uppgift om artiklar vi ska granska. Det har ju varit töväder ett tag nu så snön som legat på taken har glidit nerpå marken. När jag kom hem så var det så mycket snö framör dörren att jag kände att jag var tvungen att skotta undan lite för att ens komma in på ett normalt sett. Sagt och gjort. Jag tar fram skyffeln för att börja skotta och märker då att snön är ASTUNG pga att det är blötsnö. Jag tar ett par tag tills jag känner i ryggen att jag inte kan mer. Har haft problem med ryggen tidigare och nu kom det tillbaka. Har legat resten av dagen i sängen och tagit några tabletter i hopp om att det ska bli bättre. Ska tvätta om mindre än en timme och sedan ska jag hem till C och titta på film. Ska sova hos E inatt eftersom vi är lediga imorron. Känner mig som en gammal pensionär med ryggproblem, bara det att jag är 20! Kul att ha ryggproblem vid 20 års åldern =/ Aja, bara att bita ihop och acceptera. Att jag aldrig lär mig! Det kan väl vem som helst räkna ut att det skulle göra att min rygg fuckade sig?! ÅHHHHH! Typiskt.

Bakdag

Var sjukt trött i morse när klockan ringde. Kände inte alls för att gå till skolan, IGEN! Har precis avslutat en kurs och det känns som att man aldrig kan vara ledig. Men det visade sig att den nya kursen verkar helt okej. Eller så var det bara för att vår föreläsare vi hade idag var SJUKT bra. Han förklarade allting så man förstod och han hade verkligen kontakt med oss åskådare. Det var (tack och lov) en kort dag. Jag behövde detta eftersom jag fortfarande hade vissa men kvar efter gårdagens baksmälla som inte var av dess like. Hade asont i magen hela förmiddagen men detta släppte så fort jag kom hem. Har varit töväder hela helgen så snön börjar smälta bort nu och det är blankis på vägarna + att det är blött. Så jag var aningen irriterad när jag kom hem eftersom jag var blöt om fötterna samt att jag hade varit nära att sätta mig på backen ett ex antal gånger på hemvägen. (Kunde ha blivit en repris från helgen där, Haha!)
Väl hemma bestämmer jag mig för att ta ut min ilska på bakning. Hade tänkt att baka på onsdag/torsdag egentligen, men jag hade ändå inget bätrre för mig så det fick bli tekakor. Jättegoda om jag få säga det själv =) Ska ge bort lite i morgon eftersom jag har världens minsta frys så den e typ proppfull nu efter 2 påsar bröd =/ Så nu blir det te och mackor framför Prison Break =) Me like!!!

Seven

Var hos Erika vid sextiden igår. Bytte om där innan folket kom. De började droppa in vid halv sju och då blev det dags för oss att beställa pizza och kebab innan drickandet började. Alla vet ju att man inte ska dricka på tom mage. Efter maten var det dags för att spela ett spel som Dana hade med sig. Våghalsen hette det och det är nästan som Sanning eller Konsekvens fast att man tar kort i stället för att någon ska komma på något själv. Det var skitroligt och vi fick många skratt. Taxin kom vid halv elva och då bar det av in till stan. Väl framme vid Seven så var det ingen kö så det var bara för oss att planka rakt in. Inte nog med det så var det gratis inträde fram till klckan 23.00 så vi betalade endast 20 kronor var. Hur najs var inte det lixom? Me like =)
Inne på dansgolvet var det dags för Sara J att utföra sitt uppdrag som hon hade fått tidigare på spelet. (Det stog nämligen att det skulle utföras på krogen). Hon lade sig ner på golvet och började breaka! Fy fan vad det såg roligt ut! Har nog aldrig garvat så mycket i hela mitt liv. Det roligaste var att det endast var vi fem på dansgolvet med. Killarna som satt i soffan bredvid råglodde på oss och trodde säkert att vi var dumma i huvudet. Jag klandrar dem inte, jag hade med börjat undra om personen gått på någonting om den hade lagt sig ner på ett tomt dansgolv och börjat köra breakdance till soulmusik. Senare var det dags för Annas uppdrag som gick ut på att hon skulle spela luft-synt genom en hel låt. Efter Anna så var det även dags för mig att utföra mitt uppdrag (jag kom inte undan den här gången heller). Jag skulle gå fram till en person som de andra valde ut och säga följande: Jag ska vara med i den nya dokusåpan, kan du bjuda mig på en drink? Killen i fråga ville inte bjuda mig på en drink så jag fick köpa den själv, SNÅLJÅP!
Senare gick vi in i VIP-rummet som Saras pojkvän hade ordnat åt oss + en champagneflaska som vi alla delade på. Inte varje dag man sitter i ett VIP-rum och dricker champagne. Helt plötsligt blev man en av de personerna som man själv snackar om när man är ute och tycker är patetiska som flashar med sina pengar =P Den var inte så god, men vad fan, den var ju gratis så why not?
Jag lyckades ramla två gånger under gårdagen samt få en smäll på käften. Det senare var inte så farligt som det låter men det gjorde dess värre ont som fan! Jag fick Erikas armbåge på näsbenet. AJ! Jag lyckades ramla nerför trappan inne på Seven så skorna flög av. Killarna som stog nere på trappavsatsen blev nog ganska chockade när jag kom nerfarande på ändan och skorna flygande omkring mig. Kan tala om att det gjorde JÄVLIGT ont i skinkan och att den blev blå =( Helt sjukt, börjar bli som Louise, katastrof! Trillar hela tiden fan! Haha =) Andra gången jag ramlade var mitt på Stortorget när vi skulle gå till våran skjuts hem. Det var glashalt på backen och jag hade ett par lågskor med en het plan sula. Ni kan ju själva räkna ut, Bambi på hal is ungefär =P Denna ramling (eller vad det heter) gjorde tack och lov inte så ont, men jag blev blöt. (Varning för hon som är klumpig.)
Gick upp vid tiotiden i morse för att vi skulle på bio ch se Boog och Elliott kl. 12. Det var vi fem och alla småbarn i salongen eftersom det var en tecknad film =) Skitmysigt. Precis en sån film man kan se dagen efter en hård kväll. Dess värre mår man ju som man förjänar idag och är säkert inget vidare sällskap då man fått för lite sömn. Blir en hel eftermiddag framför tv:n. Hoppas bara att det går någon bra film.
Aja, det var en asrolig kväll igår som jag sent kommer att glömma. Detta måste göras om innan vi skiljs åt inför praktiken =)


Väl inne på Seven var det mycket trevligt

elin o sara        dana



Två av oss var väldigt trötta dock..
erikame

Utgång

Idag blir det utgång med klasskamraterna. Sitter här hemma just nu och försöker att komma i rätt stämning. Just nu är det "Rullar fram" som är igång. Har sjuka minnen till den låten. Kommer aldrig att glömma filmen från Bulgarien förra sommaren. Sara ska kanske satsa på sångkarriär hahahahahaha! Sinnessjukt fan! Slutar aldrig heller, men det är ju ingen nyhet..
Saknar mina flickor sjukt mycket just nu! Ska bli så underbart när ni kommer! Festa som fan ihop, det ar ju EVIGHETER sen sist fan! 3 månader sen jag träffade Lina och 5 månader sen jag träffade Mia! Shiiiiiit! Aja, vi tar igen får förlorade tid den helgen flickor!
Har varit ganska flitig idag. Gjorde rent golvbrunnen i duschen =/ Det var inte alltför trevligt kan jag tala om men det behövdes! I och med att dom inte städar rent efter sommargästerna på det här stället så var den ju inte rengjord sen jag gjorde det i juni så ni kan ju tänka er hur den såg ut.. Sen dammsugade jag med så nu ska det väl vara hyfsat rent ett tag iaf. Lär väl behöva städa en gång till innan torsdag när mamma och Derrek kommer. Men men.. That's life.
Nej, nu ska jag ta och göra mig i ordning och ta en fördrink innan jag ska iväg, Whisky och cola.
Bye bye then

Finally Friday

Hade tentan idag kl. 8 i morse. Kom dit och skulle sätta mig i salen då jag märker att jag glömt mitt ID-kort samt Mecenatkortet (båda dessa kort är ett MÅSTE när man skriver tenta). Tack och lov så hade jag ju 1 minut hem så jag kutade som en idiot hem och hämtade korten och sedan tillbaka igen. Tentan i sig var ganska enkel, det var en del frågor jag var osäker på och som jag inte kommer att få någon poäng på ifall de är fel, men över det stora hela så gick det bra. Det var en del frågor jag kände igen från de gamla tentorna så det var ju skitbra att jag hade gjort dom. TACK CHRISTIAN!
Efter tentan bar det av hit och det blev en liten fikastund här med en himla massa tentasnack. Efter det gick jag, Elin, Erika, Sara, Anna och Dana in till stan för att kolla om vi kunde hitta något till morgondagens utgång. Jag hittade ingenting inför i morgon, men jag hittade en tröja och ett linne som jag kan ha till vardags. Me like =)
Nu sitter jag här och har beslutsångest ifall jag ska åka ut till Frösön och titta på Idol eller inte. I så fall måste jag åka om ca. 2 timmar så jag har ju tid kvar att bestämma mig. Tror fan att det bir så. Klockan är så lite att hela kvällen kommer att dryga sig om jag inte gör någonting. Dessutom får jag ju faktiskt sällskap med Dana med, till stan i alla fall. Det som talar emot är att jag är så himla trött, men det ordnar sig nog så fort man kommer utanför dörren och hem till de galna personerna där ute =)

Snart tenta

Idag har jag endast suttit hemma och pluggat. Drygt som fan, men jag måste ju klara tentan. Har äntligen fattat hur vissa teorier hänger ihop och vilka gubbar och begrepp som är inom vilken teori =) C skickade de gamla tentorna till mig häromdagn + facit så jag gjorde dessa igår. Den ena gick skitbra och jag kände att det var hur enkelt som helst, medan den andra gick rakt åt helvete.. Int mycket som stämde på den tentan inte. Men men, får ju hoppas att det går bra i morgon iaf. Det är ju det som gäller.
Längtar sååå tills i morgon när man kan ut ur salen och bara lägga den här kursen bakom sig (förhoppningsvis). Ska hem hit efteråt och fika lite eftersom att tentan sker på Folkets hus (don't know why, men okej) och snacka lite. Antagligen lär väl alla jämföra vad de har svarat på frågorna osv men men. På lördag blir det utgång och då jävlar ska Sara släppa loss. Har inte kunnat festa på ett tag nu och jag känner hur behovet stiger inom mig. Måste få dansa och släppa loss lite, finns inget skönare.
Nej, ska försöka nöta in teorierna lite till, sen blir det sängen för min del.
So long

Tankeställare

Idag hade jag och E våran kära Ellen-grupp som vi har via Rädda Barnen. Det var lika trevligt som vanligt och tjejerna är ju bara för gulliga. De är 14 år, men man tror att de är mycket äldre och man glömmer nästan bort hur man själva var och vad man visste när man var i den åldern. Dagens ämne handlade om "Hemma hos mig" - alltså familjen och hur man har det hemma hos sig. Vi var inte så många idag vilket kan bero på deras Novemberlov så det blev inte så stora diskussioner i gruppen, men dock en del allvarliga. Till exempel kom vi in på det här med skilda föräldrar och barnens del i det. Alla var rörande överens om att barnen hamnar i kläm trots att det INTE är deras fel eller att de ens har med den att göra.
Detta ämne fick mig till att tänka tillbaka på hur det var när mina föräldrar skilde sig och hur jag uppfattade det hela. Jag kommer så väl ihåg när jag fick reda på det. Jag hade varit hos min kompis och kom hem för att vi skulle äta mat. Pappa var inte hemma, jag trodde att han jobbade as usual (han var taxichaufför). Efter en stund berättade mamma att hon och pappa skulle skilja sig pga att han gått bakom ryggen på henne och att han nu skulle flytta ihop med den nya. Jag pratade senare med honom i telefonen och han var då i den nya lägenheten och gjorde i ordning inför flytt. Jag märkte de närmaste dagarna att han var ganska nere och han pratade gärna inte med mig i onödan. Jag fick då känslan av att det var mitt fel, men det har han förklarat för mig senare att det var för att han tyckte att det var det jobbigaste, att lämna mig och min storasyster.
I vilket fall som helst så något år senare flyttade jag och mamma ner till Skåne pga att hon träffat en ny man som inte ville flytta upp till Norrköping där vi bodde. Det jag vill komma fram till var att jag inte har fått prata ut om den här händelsen som var väldigt stor för mig som endast var 7-8 år när skilsmässan ägde rum. Jag och min syster hade inte någon vidare bra kontakt så att vi pratade om såna saker, vilket man kan förstå när det skiljer 6 år, framför allt i den åldern. Jag vet inte om jag har påverkats av det så att jag mår dåligt eller så där, men jag vet att jag där och då hade behövt att prata med någon förutom mamma eller pappa. Lätt att säga nu efter 13 år, men det är inte sånt man tänker på när man är 8 att man kanske måste gå till någon professionell person och prata ut om föräldrarnas skilsmässa. Jag och min syster har idag en underbar kontakt med varandra och vi kan berätta allt om varandra, men konstigt nog har vi aldrig pratat om detta. Kanske för att det är ett så pass känsligt ämne för oss båda och att det kan vara ganska jobbigt att dra upp efter alla dessa år. Jag vet att hon förr eller senare kommer att läsa detta så därför vill jag bara skriva det att jag saknade min syster de åren du bodde kvar i Norrköping, jag kände som att jag hade förlorat min syster. När du kom och hälsade på umgicks vi inte så vidare mycket. Jag klandrar dig inte eller något sådant utan jag ör bara glad över att vi hittade varandra till slut och att vi nu har en sån dyrbar relation som jag unnar alla som har ett syskon. Älskar dig SJUKT mycket syrran och jag saknar dig jätte jätte mycket.

"So hold on to the ones who really care, in the end they'll be the only ones there..."

128476-6128476-5