Musikhjälpen 2008

Jag var iväg med ett par intagna på jobbet idag för att handla lite mat till dem. Vi lyssnade (så klart) på Musikhjälpen i bilen. På vägen tillbaka till jobbet kom min gamla favorit på radion, MmmBop med Hanson. Rent spontant höjer jag volymen och sitter och vrålar med i låten och hade helt glömt bort att det satt två intagna i baksätet som höll på att tappa hakan. Vad ska man säga? Jag sjunger hellre än bra. Till denna var jag bara tvungen, jag blir så nostalgisk när jag hör den, och att dom spelade den där! Det kunde ha varit jag som önskade den till ngn, men så var det dessvärre inte..


Make a vote

Rösta på Rockbjörnen innan den 11 januari och på P3 Guld innan 17 januari om ni vill vara med att påverka så att just era favoriter får det pris han/hon/dem förtjänar. Man kan rösta en gång om dagen, och det tänker i alla fall jag göra!

Rockbjörnen:
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/rockbjornen2008/nominera/article3805052.ab
P3 Guld:http://www.sr.se/cgi-bin/p3/p3guld/

Workout

Nu ska jag snart iväg och träna. Body Combat är det som står på schemat. Sjukt roligt, men också sjukt jobbigt. Jag har inte varit på detta pass på 2 veckor nu och snacka om att jag kommer att flåsa som en 60-åring med KOL som går uppför en trappa. Fruktansvärt, men det är det värt. Har ni inte provat så gör det, för det är riktigt roligt och det ger resultat!

 

Jordbävning

Vaknade i morse av att väggarna och golvet skakade. Yrvaken som jag var satte jag mig spikrak upp i sängen och fattade ingenting. Hörde att styvpappan gick upp för trappan, men så tung är han ju inte att hela marken skakar! Jordbävning var den första tanken som slog mig, men inte brukar det komma så kraftiga jordbävningar i lilla skyddade Sverige att dom känns? Nej, jag måste ha inbillat mig, tänkte jag och la mig ner och somnade om. Mamma ringde hem ifrån jobbet  ett par timmar senare och frågade om jag kännt jordbävningen i morse. WHAT?! Hade det varit så? Jodå, 4,7 på Richterskalan och tydligen har det kännts ända upp till Östergötland, med epicentrum i Skurup. Skadat! Men det är klart, borrar man i jordskorpan efter olja dagarna i ända så är det inte så konstigt om jorden reagerar annorlunda. Det är ju vi som orsakar detta.

Circus

Idag lyssnade jag på Britneys nya skiva Circus och det var många låtar som fastnade i mitt huvud efter första gången jag hörde dem. Jag har i princip alltid tyckt om hennes musik, den har vuxit med henne och den tilltalar mig. Jag vet inte vad det är, men någonstans tycker jag synd om henne. Kanske är det efter programmet om hene i lördags som TV4 visade senare på kvällen. Man kom henne in på livet mer och hon pratade där om vad hon menar egentligen orsakade det som hände när hon "flippade ut". Jag tycker i alla fall att det är roligt att hon kommit tillbaka med bra musik.



Säga vad man vill, mn jag tycker i alla fall att hon är skitsnygg!

Tacka vet jag ginza och CDON

Nu är den beställd. Filmen om Lasse dimper ner i brevlådan så snart den släpps på dvd. Ska bli så härligt att titta på den med surround-systemet igång. Självklart blir det ju inte samma sak som bio, men jag får nöja mig med det näst bästa.

Hansons nya skiva, The Walk, är också beställd. Jag hittade en artikel i Metro för ett tag sen om att de skulle släppa nytt i november i år. Jag gick in på ginza och skulle beställa den, men tydligen var detta i USA, för i Sverige släpps den inte förrän i februari nästa år.. Aja, den är bokad i alla fall så den kommer så fort den släpps. Den som väntar på något gott...

Inredning

Jag håller på att inreda mitt rum hemma då jag antagligen kommer att bo här minst ett år till, om jag inte får en lägenhet innan dess. Så för att trivas och känna mig hemma byter jag ut lite saker titt som tätt. Tyvärr har jag ju inte ekonomi till allt jag vill göra utan jag får göra det lite vartefter som jag kan. Det börjar arta sig, men det är mycket kvar, och dessvärre så är det alla dyra saker som är kvar. Så klart. Jag har en tendens att skjuta allt dyrt framför mig så jag på något vis slipper att tänka på det just nu, helt sjukt med tanke på att det kommer förr eller senare i alla fall. Det som finns kvar på inköpslistan är:
* Ny garderob
* Ny bokhylla
* Nytt "soffbord"
* Nya fåtöljer
* Nytt sängbord eller dylikt
* Småplock, typ ljusstakar och liknande
* Nya gardiner



Lite mörkt, men så illa är det väl inte?