Valborg

Idag var typ hela anstalten ledig, men då jag insåg i fredags att: "Fan min praktikrapport ska skickas in nästa vecka, SHIT!", så var jag tvungnen att ta mig dit i alla fall. Väl där sitter jag och pillar på rapporten och skriver ut den för att se vad som ska ändras, då ser jag till min förvåning att jag hade varit så flitig förra veckan, att den var i princip klar. Här går det minsann i 190. Då jag redan var där så kunde jag ju stanna till lunch som det ändå var tänkt. Det visade sig bli en ganska trevlig dag där ändå, inte så mycket folk, men det gillar jag. 
Nu är det sista veckan på praktiken, 15 veckor har snart gått. Helt sjukt. Kommer ihåg första dagarna på praktiken när man inte kände en käft, mer än mamma (LOL), och tyckte att det sög pga att man inte kände någon. Nu vill jag fan inte lämna stället. Trivs såå bra med folket och jobbet i sig. Har ju fått en del timmar i maj, innan mitt kommande 2 månaders vikariat i sommar, så jag lär ju inte springa ner stället nu på ett tag direkt. 

Ikväll bär det av till Arlöv, och hem till Emma. Dock blir det en nykter kväll för Sara, då helgen visade sig bli föör bra + att det blir fest i helgen med. Sen har det en stor inverkan att mamma fyller år i morgon också, så jag vill inte komma ner bakis. "Grattis mamma! Jag går bara och lägger mig och nyktrar till en stund, be right back." Nej tack, klarar mig utan det.  Sen känns valborg lite passé nu för tiden också, det var som roligast när man var runt 15, men nu känns det som det kvittar. Jag hade hellre legat hemma och myst i soffan framför en bra film. Men men, har man lovat en sak så får man ju slutföra det. 

Helgens bravader

Fredagen var ju bara helt otrolig med vädret, God damn vad glad jag var hela dagen. Hade sån sommarkänsla så jag gick och sjöng hela dagen. Det var ganska lite att göra så jag och en kollega åkte och handlade glass till de andra bara så där.
På kvällen hade jag lust att åka in till Möllan och bara sitta där och ta en öl eller liknande, men jag blev nerröstad då vi i stället skulle till en polare som bor där i närheten och förfesta för att sedan gå ut. Jag och Lina planerade att Slagt blir det ikväll, men när vi kom dit så böev jag nerröstad (igen) då de andra ville till Retro. Jaja, sagt och gjort. Kommer dit, hittar inte där inne, trodde att det var inträde och grejer men nej nej, vilket i sig var bra förutom att man fick en del lustiga blickar av vakten haha. Väl där inne går vi ner, beställer en dricka inann jag inser att jag var huuur kissnödig som helst. Går upp där uppe (då de så klart inte har n¨gon toa på nedervåningen..) och ställer mig i kön. Det tar verkligen en evighet att komma fram då det bara fanns en toalett. EN TOALETT!! Det är ju helt skadat! Inser inte folk att vi tjejer behöver MINST 5 om det ska gå hyfsat snabbt för oss?! Vi går ju på toa dubbelt så många gånger, minst, som en kille gör när man är ute pga våran blåsas storlek. Jesus.. Jaja, efter ca. 20 minuters väntan i kön bestämmer vi oss för att dra till Slagt då det var ganska döfött på Retro den här kvällen.
Kommer till Slagt ungefär vid 1-tiden och får stå i kö där också i ungefär 30 minuter.. Inte så värst kul, men det var värt pengarna iaf. Hur bra som helst. Lagom med folk och bra musik, me like =)
Innan vi skulle hem fick vi för oss att vi var hungriga så vi ställde oss i kön till Pölsemannen för att köpa en varsin Fransk hot dog. Det stod en tjej framför oss som Nina började snacka med och som var helt okej. Tills efter en stund när hon började kalla Nina för rikemansbarn och gud vet allt endast pga att Nina hade sagt att hon bodde i Vellinge. HALLÅ?? Då hade slynan själv stått och skrytit om att hon bodde i sin pappas lägenhet nu och allt var så himla bra. Men väx upp för fan! Hon var 20 men betedde sig som 10. Stör mig nåt så fruktansvärt på sådana människor som har förutfattade meningar enbart pga vart de bor eller något liknande. Sköt du ditt så sköter vi vårt ungefär.

På lördagskvällen skulle jag hem till Linas mamma och käka fondue tillsammans med Malins föräldrar och hennes moster. Jättetrevligt och asgott. Har aldrig ätit fondue innan men det var ju hur mysigt som helst. Jag var ganska trött hela kvällen + att jag blev helt slut i huvudet pga min nyuppkomna kattallergi.. Jag satt och nös typ hela kvällen och näsan den rann, men annars var det helt OK.