Väntar och väntar

Denna eviga väntan.. Har suttit här nu hela eftermiddagen och kvällen och än är det inte dags att bege sig, fortfarande 2 timmar to go. Eftersom jag inte har något att göra nu så lär jag väl sitta här i två timmar till nu och lata mig. Lägger jag mig i sängen så somnar jag.
Som jag har längtat efter denna dag så måtte vi fan få roligt. Jag och Alexandra lär väl iaf rocka loss på stället, det är en sak som är säker. Den stackaren har ju maginfluensa och allt och ÄNDÅ åker 30 mil för att fira nyår. Starkt jobbat bruden! Det är så det ska vara!
Ska bli väldigt intressant och se när jag kommer med all min packning. En väska, en handväska samt en papperspåse med högtalare. En aning drygt om jag får säga det själv, men vad gör man inte för en lyckad fest? Uppenbarligen så släpar man högtalare 100 mil på tåg och buss.. Call me weird if you want.
Nej, ska kolla igenom packningen en extra gång nu innan The Rock.
So long suckers...

GOTT NYTT ÅR!

Nalkande nyår

Då nalkas nyårsafton och det firande som man planerat ett tag tillbaka.
Gick en runda på stan innan för att desperat hitta något att klä på sig i morgon. Orkade inte gå in och fightas med folk på rean så jag köpte endast ett guldigt "skärp" som jag ska ha till ett svart linne och en svart kjol. Har kjolen hemma i Malmö dock, men Alexandra skulle köra inom och hämta den i morgon innan de sticker. Thank God! Har haft ångest ett tag nu pga att jag inte har något som jag vill ha på nyår. Får hoppas att det blir bra med detta då. Kommer ju inte ihåg hur kjolen ser ut eller hur den sitter så jag ber till Gud att det blir bra. Annars vet jag inte vad jag gör..
Nu gäller det att hålla sig vaken till kl. 00.30 ikväll. Tåget går då och jag gick upp tidigt då jag sitter hela vägen och inte kommer somna om jag inte är riktigt, riktigt trött. Får se hur det går med den saken. Så länge jag inte lägger mig på sängen så ska jag nog hålla mig vaken. Med min vanliga otur lär jag väl hamna i en vagn med en massa småbarn som inte kan knipa igen eller somna för att de är alldeles för uppspelta.
Helt sjukt vad mycket packning man har! Trodde att en väska + en handväska skulle räcka, men inte! Kom ju precis på att jag måste ha med högtalarna till datorn med så helt plötsligt måste jag ha en papperspåse med. DRYGT! Har glömt vad Lina sa om kudde, täcke och sånt shit. Får ju verkligen inte plats med det som det ser ut nu. Tar jag den lite större väskan så är den för stor. Dagens i-lands problem typ.. Inte lätt att leva i denna värld.


Långtråkigt

You are Strength

Courage, strength, fortitude. Power not arrested in the act of judgement, but passing on to further action, sometimes obstinacy.

This is a card of courage and energy. It represents both the Lion's hot, roaring energy, and the Maiden's steadfast will. The innocent Maiden is unafraid, undaunted, and indomitable. In some cards she opens the lion's mouth, in others she shuts it. Either way, she proves that inner strength is more powerful than raw physical strength. That forces can be controlled and used to score a victory is very close to the message of the Chariot, which might be why, in some decks, it is Justice that is card 8 instead of Strength. With strength you can control not only the situation, but yourself. It is a card about anger and impulse management, about creative answers, leadership and maintaining one's personal honor. It can also stand for a steadfast friend.


Testa själva vad ni är:
http://www.flarn.com/~warlock/tarot/


Fattiglapp

Kollade mitt konto igår på internetbanken och fick en skaplig chock: 68 kronor!!! Vad är DET liksom?? Hade ju 147 kronor igår kväll.. Kollade direkt vad det kunde vara som dragits och då stog det att Folktandvården Skåne dragit 35 krornor.. Men den matematiken får jag inte ihop. 147 kronor minus 35 är INTE 68. Panik! Jag som har flera räkningar att betala också, hur fan ska detta sluta???
Fan,  jag hatar pengar och allt som har med det att göra. USCH! Hatar att vara beroende av denna evga fråga varje månad. Det slutar bara med att man har ångest iaf...
Bara att inse: jag får leva på nudlar resten av månaden. Inget lyxliv här inte..

FITTA RENT UT SAGT!

ASG

Syrran åkte hem i morse, känns en aning tomt utan henne här faktiskt. Även om jag suttit på jobbet hela dagen och ringt runt till folk, så saknar man någon att prata med när man kommer hem.
Har haft en helt sjuk vecka nu när syrran var här. Tror aldrig att jag har garvat så mycket som jag gjorde den här veckan. Det var som syrran sa igår: "Man behöver inte göra några sit-ups." Nej, det är fan sant. Har haft kramp hela dagen i magen pga allt skrattande de här sista dagarna.

Syrran visslar "En bonde i vår by" i köket. Jag som ligger i sängen frågar:
"-Visslar du inåt eller utåt?"
Syrran vänder sig om och tittar helskumt på mig och säger frågande:
"- Utåt så klart! Inåt kan man ju inte vissla, då får man ju ingen luft."

Det roligaste med den här incidenten var hennes blick jag fick till gensvar. Helt sjukt. Det är dock strange hur jag ens kom på en sån fråga, om jag ska vara ärlig.
Nästa sak som vi har garvat mest åt är incidenten som inträffade när vi kom hem efter våran utekväll med mina glasögon (som jag tidigare skrivit om). Helt SJUKT roligt!
Sedan har vi ju det som hände igår. Syrran och jag sitter och käkar. Jag börjar fiffla med flaskorna som står under diskbänken och böjer mig ner från stolen (sittandes).

Syrran: "-Fan! Du visar hela randen."
Jag: "-Men glo inte då!"
Syrran: "Ameh! Lätt när det är det enda man ser."
Jag: "-Men sjysst..."


Ja, helgen kan lätt sammanfattas med en massa skratt och glädjetårar. Ett och annat "fitta" kom i varannan mening med, vilket gav oss ännu mer skratt. Det är tur att man kan skratta åt det kvinnliga könet.


Dagens låt: Nelly Furtado - All good things (come to an end)

Utekväll med syrran

Igår hade vi planerat att dra till Seven, men eftersom jag totalt hade missat att det var förköp (det är inte så i Malmö) så var vi tvungna att dra dit tidigare än de med förköp. Det var också tänkt att vi skulle träffat Micke (syrrans polare) och hans vänner, men då vi var tvungna att gå till Seven kl. 20.00 så blev det inte så.
Syrran och jag stressar som fan, då jag endast har EN spegel i detta hem, och tar oss in till kl. 20. Kommer fram vid kvart i åtta och ser att det inte är en käft utanför Seven. Skitbra eftersom vi båda var akut-kissnödiga. Vi kutar upp halvvägs mot sjukan och hittar en liten ingång med en trappa som vi sätter oss under. När vi satt där går det förbi en kille som vänder sig om och säger: "Kissa lugnt!"  Hahahahahaha! Det måste ha sett ganska roligt ut. Två halvfulla tjejer som sitter och kissar under en stentrappa med strumpbyxorna halvvägs ner. Vi går tillbaka sen och ställer oss snällt i kön och väntar. Efter ett tag kommer vakten och ska släppa in oss. Han kollar på syrrans leg och sedan mitt. Då säger han att han tyvärr inte kan släppa in oss då jag är för ung. Hade kollat hemsidan tidigare och sett att det var 23, men vi trodde att vi kunde ha en chans om vi var där först. Men nej.. envis som han var så vägrade han. Skitarga och asbesvikna gick vi därifrån och visste inte var vi skulle ta vägen. Syrran ringde till Micke som sa att vi kunde testa på O'Learys. Sagt och gjort. Väl framme så är det kö men innan vi ställer oss där frågar vi vilken ålder det är: 21. Skitbra! Här kanske v kan komma in. Vi var ju aningen besvikna och ganska så irriterade över att gå ut någonstans där man inte känner någon, men vi sa att vi får iaf testa.
Vi kommer in och de tar inget leg, perfekt! Då kunde jag iaf inte bli nekad att komma in haha! Väl inne beställer vi en varsin cider och en varsin cola som vi planerade att blanda ut med våran medtagna Baccardi Lemon som vi tidigare hällt över i småflaskor (snål-varning).
De hade inte öppnat övervåningen då så vi fick sätta oss där nere i rummet. Vi höll på att frysa ihjäl eftersom dörren ut var öppen pga insläppet av folk. Det var nästan bud på att fråga om en filt eller något liknande. Men efter tag beger vi oss upp på övervåningen med våra drickor och tillbehör.
Resten av kvällen bestod av köande i baren, dans och karaoke (Linda Bengtzing - Jag ljuger så bra). Med andra ord: ingredienser för en lyckad kväll! Det blev så jävla bra till slut. Från att kvällen hade känts förstörd, till att den slutade helt perfek. Precis vad jag behövde - en helkväll med syrran, all by ourselves.
När vi skulle hem var det dock lite jobbigare. Assvårt att få tag i en taxi! Fullt med folk som väntade och det var inget direkt kösystem där inte. Det var först till kvarn som gällde. Stackars chaufförerna blev nog lite smått chockade av alla som kutade fram och slet i dörrarna för att få komma först in.
Väl hemma så märkte man ju hur berusad man egentligen var. Vi fyllde en varsin halvliters flaska med vatten och hade bredvid oss. Syrran låg i sängen över mig och helt plötsligt hör jag hur det dunsar till skithögt i golvet samtidigt som det krasar till. Halvt medvetslös som man var bev man ju livrädd, hoppade upp och kvider ur mej ett "Nej!!!" "Mina glasögon!". Det lät precis som att mina göasögon gick sönder. Eftersom man är halvblind och att det var mörkt så såg jag ju inte ett skit. Dessvärre såg man allting i morse. Fjärrkontrollen låg halvvägs till köksdelen, likaså hemtelefonen. Glasögonen låg intill sängen, men halvt demolerade. syrran tog på sig dem och frågade hur det såg ut. ja kör upp ansiktet 5 cm från hennes och söger: "Ja de är lite snea..." De hängde på sniskan och kändes asskumma att ha på sig.
syrran har garvat åt den här incidenten HELA dagen. Det var lite komsikt om man tänker efter faktiskt! Tur att man kan roa någon iaf med att man är halvblind. Hahahahaha!


128476-57   128476-55

128476-54  128476-56

Julafton

Gårdagen var helt sjuk. Åkte in till stan då vi skulle handla mat och lite annat smått och gott för att få in julkänslan i min lilla lya.
Kommer in till stan och pantar flaskorna som syrran till trots asat in på bussen. Väl inne i stan går vi runt och kikar lite i affärer. Jag hittade en klänning på H&M som jag ska ha på juldagen samt ett par strumpbyxor. Syrran hittade en kortärmad blus, en leopardmönstrad korsett och ett par leopardskor (ni fattar temat). Annars handlade vi mest julpynt och sånt som vi skulle pyssla med här hemma. Maten och spriten inhandlades sist då vi inte orkade bära på så tunga påsar.
När vi skulle åka hem så blåste det som FAN och det var verkligen svinkallt. Vi står vid bussen och ser en taxi köra förbi och tänker att fan vad skönt med att åka taxi ända hem. Sagt och gjort: vi bokar en taxi som kom efter 15 minuter.
Väl hemma börjar jag att göra köttbullar medan syrran pyntar till det med apelsiner med nejlikor i, tallris med kulor, glitter och ljusslingor. Jättemysigt! Resten av kvällen såg vi på Bingolottos uppesittarkväll och käkade ris á la malta och skinkmacka. MUMS!

128476-48       128476-49


Morgonen började med en jul-frukost. Gröt med mandel och skinkmacka. Min syrra hade fått den briljanta idén om att den som fick mandeln skulle komma på ett rim. Med min vanliga otur så var det ju självklart jag som fick mandeln. Har så himla dålig fantasi så mitt rim löd ungefär så här: Julen för mig är, att fira med dem man håller kär.  Syrran kom också på ett rim som slog mitt med rekord. Det gick ungefär så här: Efter julen i Östersund, kommer jag hem och känna mig rund. Julen är allt annat än sund, fast frosseri är ändå julens grund.
Ja ni märker ju själva hur mycket mer poetisk min kära syster är än mig, men vad fan. Man måste ju bjuda på sig själv.
Efter det öppnade vi paket från mamma som vi alltid brukar göra. Vi fick en mascara och sminkborttagning från L´oreal. ASBRA! Thank you mom!

God jul på er allihopa!

128476-51    128476-50

Julen är här

Julkänslan har äntligen kommit, men det känns ändå för tidigt med jul nu. Har gått alldeles för fort. Andra år har det ju också gått fort, men inte alls lika fort. Då har man hunnit längta till julen. Nu för tiden hinner det knappt vara midsommar förrän man ska börja tänka på julklappar.
Kommer ihåg när man var lite och man tyckte att tiden segade sig fram. Speciellt när det hade blivit 1:a advent. Kändes som en hel EVIGHET till julafton. När mamma och pappa snackade om hur fort tiden gått osv höll man inte alls med och man tyckte nästan att de var knäppa. Vadå snabbt? Det har ju gått sååååååå långsamt. Ett helt år nästan, men nu är man där själv. Man hinner knappt blinka förrän det är julafton. Den där längtan man hade när man var liten är puts väck och det är bara att inse: Man har gått och blivit som morsan - vuxen. Trodde inte att det skulle komma så fort, men det gjorde det. Saknar ändå den där känslan man hade när man var liten. Man tittade på julkalendern, som förresten bara är skit numer. Vad hände med klassiker som Teskedsgumman, Sunes jul och de där julkalenderna som verkligen var BRA? Det blev mer att man hade en någorlunda nedräkning då med. Sen berodde det kanske lite på med att man gick på låg- och mellanstadiet. Då hade man ju mer "julpyssel" inlagt på schemat. Det kan man ju inte säga att man hade på gymnasiet.. Det var nog där julkänslan försvann mer och mer utan att man riktigt visste om det.
Jag antar att den kommer tillbaka lite mer när man får barn, men inte alls på samma sätt. Och förresten, ska man behöva vänta i minst 3 år till innan man kan få en någorlunda "Christmas spirit" tillbaka?
Dagens musik: Julsånger


Vad är folks problem?

När det gäller tvättstugor och tvättider så är det fan inte många som tar hänsyn till de regler som finns, skrivna som oskrivna. Verkar som att alla ska ha det svart på vitt för att fatta vad det är som gäller. Ingen vett och etikett där inte.
Hade tvättid mellan 14-16 och kommer dit strax efter två. Vad ser jag? Jo, fanskapet innan mig tvättar fortfarande i alla TRE maskiner så jag kan inte lägga i min tvätt! Irriterad som jag var står jag kvar och väntar då det bara var 10 minuter kvar på maskinerna. Tänkte att personen skulle komma strax efter när de var klara (vilket en annan är så duktig och gör) men inte då. Eftersom jag ska iväg på jobbet sen strax innan fem så hann jag heller inte stå kvar där och hoppas på att fanskapet skulle komma så jag bokade om tiden till imorron eftermiddag. Gick raskt hem och kastade in tvätten igen och plockade på mig penna och papper. Gick med bestämda steg tillbaka och skrev en lapp och satte på maskinen. Eftersom jag inte visste om fanskapet var svensk eller snackade engelska så skrev jag på engelska. Den löd ungefär så här:
Can you read?
In the meantime you could at least be ready with the washingmachines so the one who actually BOOKED the time can du their laundry.
THANX!
Inte första gången man har problem med tvättider och allt vad det handlar om där borta på det här stället. Verkar som att alla tror att de kan göra vad de vill bara för att det är studentlägenheter. Vet inte hur man ska göra för att det ska sluta heller, men en sak är säker: Ska bli skönt att komma bort det här dårhuset till våren.
Carola i klassen berättade förra veckan att någon hade snott hennes och hennes pojkväns kläder när de hängde på tork i tvättstugan. Hur sjukt är inte DET då? Hur fan kan man sno någon annans kläder? Sjukt. Det som var mest upprörande med hela historien är att de inte får ut en krona av försäkingsbolaget pga att det inte finns ett lås in till tvättstugan så vem som helst kan komma in där. Men herregud! Det var ju dyra kläder, jeans, tröjor, linnen, underkläder m.m. Inte direkt att man kan köpa sådana saker helt nytt igen när man är student.
Nej, när det kommer till tvättstugor och tvättider så blir folk helt störda, så är det bara. Har sett flera exempel som tyder på det. Hade varit bäst om alla hade haft en maskin och tumlare i lägenheterna. Då hade vi inte haft sådana problem som vi har.

Fick en julklapp av Linda på posten innan. En musmatta med en bild av oss två från balen. Hon är bara för gullig den där tjejen! Snacka om att man skäms nu för att jag inte skickat något till henne.. Men jag får ge henne något när jag kommer hem istället. Blev så glad av den presenten. It made my day =)

Dagens surprise: Musmatta på Posten




Jobbar..

Chefen kom på någon slags "tävling"uidag för att vi skulle bli mer motiverade att sälja, men vi vet inte vad den innebär. Smart.. Haha! Skrattretande.
Helgen blev som den var tänkt. I fredags skulle jag egentligen på julfesten på jobbet, men jag kom endast till Christian. Vi kom underfund med där att vi var alldeles för trötta för att ta oss någonstanms och allra minst sitta och dricka på Marité med skumt folk från Tradimus.
Halva lördagen tillbringade jag i sängen framfötr tv:n innan jag bestämde mig för att ta mig hem till Erika och vara lite social. Åkte in till stan sen och gick på Norrsken. Inte världens bästa talangjakt kanske, men det var trevligt iaf. det gjorde att man fick lite flash-backs från min egen tid som talangtävlings-deltagare. Vi hade fan vunnit om vi ghade ställt upp med antingen Spice Girls eller dansen till Brittan (asg), sen kan ni ju tänka er hur det var där bland alla vilsna fjortisar som ännu inte hittat sin identitet här uppe i Norrland. Kan ju inte säga att jag klandrar dem direkt..
Gårdagen bestod i att ligga i sängen (IGEN) och kolla på Beauty and the Geek hela dagen. Tyvärr missade jag vem som vann då jag zappade över till Shrek på 5:an. Missade dock den med (halva ungefär) då jag kom på att Loser är en bättre söndagsfilm. Annars låg jag mest och tyckte synd om mig själv för att jag inte ska hem över jul. Kommer självklart att bli mysigt nu med med syrran som kommer, men det är annorlunda mot vad det brukar vara. Men vi får iaf en vit jul, det är mer än vad de flesta i landet kan säga just nu.

Kom till en äldre dam precis när jag ringde. Hon var bara såå söt att jag måste återupprepa samtalet:
Jag: Hej jag heter Sara och ringer från Vattenfall. Jag söker Ingalisa..?
Hon: Ja, det är jag det.
Jag: Vad bra! Vi fick reda på av våra underleverantörer att de byggt ut en telefonstation i närheten av dig i Motala. Så jag kan nu erbjuda dig billigt bredband och telefoni.
Hon: Ja, men jag har ingen dator eller bredband.
Jag: Okej, men var har du den fasta telefonen då?
Hon: På Telia, men jag är inte intresserad av att byta sörru.
Jag: Nähä, får jag fråga varför?
Hon: Gamla tanter som jag bryr oss inte om såna saker..

HAHAHAHAHA!

Varm, mjuk, inger trygghet

Var i skolan idag, föreläsning om lagar och paragrafer i 2 timmar. Kanske inte låter så väldans roligt, men det är intressant. Jag visade dock inte detta på föreläsningen då jag somnade, men det handlade mer om brist på sömn än vad det handlade om att det var tråkigt. Jag hade faktiskt en anledning till att vara trött. Hade föreläsning i 3 timmar igår, direkt efter den var det avslutning med projektledarna på Rädda Barnen och efter det (vid 21-tiden) gick jag och Emma till kåren en stund på soppkvällen. Så ja, jag var ganska trött i morse när telefonen ringde klockan 8..
Var jättemysigt på avslutningen igår. De bjöd på kina-mat och fika. Man var ju helt utsvulten så det satt fint. Vi fick alla ett litet brev med något personligt skrivet om var och en av oss. På mitt kort stod det: Varm, mjuk och inger trygghet. Det var ju hur gulligt som helst. Blev alldeles varm i kroppen när jag läste det.
Ska på julfest med Tradimus ikväll kl. 20. Har fortfarande inte bestämt mig vad det blir för outfit, men något ska jag väl hitta. Får se hur länge jag stannar, beror på hur kul det är, men ekonomin är ju den som tär mest mig just nu. Inte den bästa FAST att jag lånade av mamma.. Vad gör jag med pengarna egentligen??

Dagens skratt:


Dikt a la Sara

Hittade en gammal sommardikt när jag rensade bland gamla papper som jag skrev i 4:an. Den är int eden bästa, men ganska gullig med tanke på hur gammal jag var. Den går så här:

Nu är det äntligen sommarlov.
Man kan bada, sola
och åka till sitt sommarställe
och det bästa av allt, åka på semester.
Alla små barn sitter och leker i sandlådan
och gör allt sådant som man inte kunde göra på vintern.
Det är därför som sommaren är så rolig.
Men det allra tråkigaste med sommaren
är att den tar slut så fort
och att det snart är skola igen
och det är inte så där jätteroligt.

Det värsta av allt var att jag läste upp den i kyrkan på avslutningen. Fast sen å andra sidan så hade man ju inga hämningar för sådana saker i den åldern. Nu vet man ju bättre. Jag kan ju inte direkt kalla mig poet, med tanke på att hela dikten behöver justeras för att ens LÅTA som en dikt. Aja, det var lite småsött iaf =)

Tuesday afternoon

Fick sålt två dubbla idag, vilket innebär att det blir en provision för 4 för min del =) YEY! Kan behövas nu när man knappt har några pengar kvar, synd bara att de här pengarna kommer i januari =/ Hade behövt dem den är månaden. Men men, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge heter det ju. Sen om det stämmer, det är en annan sak.
Känner mig lite kass idag, fryser som ett djur och huvudet bara dunkar. Inte har man några tabletter kvar heller, dom tog slut i lördags. Drygt! Jag har inte råd att köpa nya heller, haha snacka om fattiglapp.
Sitter och lyssnar på "I'm all out of love", säkert 100:de gången jag playar den nu. Men den är ju SÅ bra. Tack ska du ha! Den behövdes nu i mörkret =) *Du vet vem du är*
Ska till Lasell imorgon och dricka glögg. Är ju trots allt Lucia. Måste ju få in julkänslan på något vis, eftersom det inte blir något luciatåg för min del i år =( Mamma ska ju till kyrkan hemma imorgon, tradition att vi ALLTID gått dit. Det är så himla vackert med alla ljus som är tända och den fina sången. ÅH! Aja, det komer ju fler jular. Föhoppningsvis kommer man hem vid den här tidpunkten nästa år. Man kan ju alltid hoppas iaf =)

Dagens låt: Jagged Edge - I'm all out o love

Pengar, pengar, pengar

Helt sjukt kass ekonomi just nu. Har 121 kronor kvar på kontot den här månaden, kul! Inte så att man har handlat hem allt man hade behövt heller.. ÅH! Panik! Jag hatar verkligen att vara och leva som en student. Aldrig så att man kan spara pengar heller. Det är så många måsten just nu med: måste handla 10 frimärken innan den 16:e, måste hämta skorna på torsdag från skomakaren på torsdag (de är kvar tills den 20:e), måste handla julklappar till syrran och christian, måste ha pengar till mat, måste handla ny deo och mascara.. Och så fortsätter det. Tar aldrig slut. Hur ska detta sluta? Vill egentligen inte be mamma om pengar, men jag vill heller inte ta av mina sparpengar (gjort det alldeles för mycket) men jag måste komma på en lösning snart, för jag kan inte ha det så här i två veckor till. Fan att det ska vara så viktigt med pengar! Dom styr verkligen allting. Har man inga pengar så kan men verkligen inte göra nånting. Drygaste! Hade man inte bara kunnat vinna några miljoner så skulle problemet vara ur världen? Som han igår som vann 20 000 i månaden i 10 år framöver. Han var 20 bast!! Vad orättvist!! Jag vill ju också ha så mkt pengar! Tänk att vara helt oberoende av pengar. Mmmm.. Me like =)

Dagens låt: Meja - All bout the money

A night to remember

Var helt seg hela dagen igår. Kollade på Sagan om ringen hela dagen med Erika fram tills dess att Elin, Sara och Erkan kom hit. De beställde pizza medan jag och Erika lagade mat till oss. Vi skulle egentligen ha dragit vidare till en förfest på väg mot stan, men av någon anledning så stannade vi kvar hemma hos mig. Mycket folk och några sittplatser, you do the math =/
Vid elvatiden bar det av till News. Vi mötte upp Dana som hade förfrusit sin fot, vilket gjorde att hon inte kom hem till mig. Där inne stannade vi bara en kortis och tog en varsin öl (studentpris i baren) innan vi stack vidare till Seven. Sista gången med gänget innebär ju att vi har en helkväll på Seven. Vi kom dit vid tolvtiden och gick vid två. Sara höll sig lugn även denna gång, vilket innebär att det inte blir några skandaler att skriva om (tyvärr). Alla var på strålande humör hela kvällen och vi hade skitroligt hela kvällen. en del roligare än andra =) Tyvärr så var det sista helgen man var ute med en del klasskamrater det här året, men vi ses ju igen efter jul. Kan vara skönt att ta det lugnt nu ett tag, har ju blivit 5 helger i rad nu, lite väl bra kanske..
Kom hem vid tretiden och upptäcker att hela lägenheten ser ut som ett bombnedslag. Flaskor, burkar och skräp överallt. Då jag inte kunde få någon ro i kroppen när det såg ut som det gjorde så började jag att städa undan det mesta. Var dessvärre tvungen att dammsuga och torka golvet i morse =/ Man vaknade ju iaf, men fan vad drygt. Resten av dagen har jag spenderat i min supersköna säng och kollat på film. Började med Hitta Nemo och nu Harry Potter (på svenska dock). Funderar skarpt på att köra igång en annan film efter denna då det bara är skit hela kvällen på tv. Har dock sett alla mina egna filmer, men någon film måste det ju finnas att somna till. Måste ju vila upp mig inför mogondagens skoldag. DRYGT! Man hinner inte mer än att avsluta en kurs så börjar nästa direkt efter. Snacka om att det går i 130.. Då är det tur att man har så lyckade kvällar som gårdagen att kolla tillbaka på. Det är dom som är ljuspunkterna i det här studenthelvetet som man genomlider.

Dagens underhållning: Film

128476-44      128476-47

128476-45      128476-46

Aldrig nöjd

Jag var skitglad att komma hem efter tentan och bara slappa och ta det lugnt. Kommer hem och börjar dammsuga som ett freak då det såg ut som ett helvete här hemma. Efter det var det dags för toaletten att få sig en rengöring. Sen låg jag och tog det lugnt till Våra bästa år innan jag skull tvätta och kände att jag var astrött. Beger mig dock till tvättstugan med min tvättkorg som vögde ton. Kändes som att jag inte hade tvättat på en månad för fan. Jaha, och sen då? Händer det inte mer den här dagen? Ska detta vara allt man gör en dag som denna? Nämnde för de i klassen att jag skulle se Da Vinci koden ikväll och jag erbjöd folk att komma hit och titta (då jag lånat Christians dvd). Det visade sig att ingen ville komma då alla var skittrötta och helt sega. Efter ett tag säger dock Erika att hon kan komma hit och sova här till imorron. Ska ju ändå på förfest här ute så det var ju skitbra =) Visade sig bli en bra kväll after all. Kände inte riktigt för att sitta här hemma och tycka synd om mig själv, det är ju ändå fredag och vi har inget i skolan heller. Det dryga med detta var dock att man var tvungen att bege sig till Ica och handla inför kvällen =/ Skulle ju förvisso panta flaskor också, men ändå. Aningen drygt om jag får säga det själv.
Nu sitter man här då och väntar på finbesöket. Nej, ska jag vara riktigt ärlig så längtar jag tils jag får hem min jacka som jag beställde från La Redoute för typ 2 månader sen.. Erika skulle ta med den, hoppas VERKLIGEN att hon inte har glömt den. *Hoppas, hoppas, hoppas* Som jag har väntat på den orkar jag inte vänta flera dagar till.

Dagens sysselsättning: Skriva julkort

Nu återstår det att se

Nu är man helt uttömd i skallen. Tentan gick sådär. Satt och räknade poängen efteråt och kom fram till att antingen så får jag G eller så blir det strax under G-gränsen =/ Jag hoppas VERKLIGEN att jag får G nu. Vill inte ha omtenta. Förvisso är det ju ganska lugnt eftersom jag är här hela julen och vi får hemtentan samma dag som omtentan är, men iaf.. ÅH! Varför kunde jag inte ha någon pli på mig och bara plugga som alla andra i klassen? Eller aa, dom flesta i klassen ska jag tillägga. Vad fan! Snälla goda Gud (om det nu finns någon) ge mig ett G!!! Pliz!!!!!

Motivationen är slut..

Ställde klockan på 8 i morse, men inte kom man upp heller. Låg kvar i sängen och kollade på TV till 1. Så drygt! Hade egentligen behövt att gå upp vid den tiden då jag känner att jag inte kan ett skit till tentan i morgon.. Har inte haft någon motivation till att plugga idag heller.. Kan tyvärr inte skylla på någon eller något. Men alla känner likadant, typ ingen som har pluggat något vidare mycket. Det kan kanske bero på att det är världens tråkigaste kurs som vi sysslar med just nu, I don't know. Vi får se hur det går, men det ser inte så lovande ut. Jag hoppas verkligen på ett G men som sagt, vi får la se.
Ska fika efteråt med klassen. Lär nog bli en hel del tenta-snack om jag känner dem rätt. Måste lämna in stövlarna på klackning också.. DRYGT! Och jag som är stans största fattiglapp just nu. Hur ska detta gå? Det är ju bara den 7:e idag.. HJÄLP!
Har tjatat ut dagens låt i högtalarna med för att försöka få något lugn i mig nu när det mesta suger. Ganska uppiggande just när man lyssnar på den, men dessvärre försvinner det så fort ma stänger av =( Men det skadar ju inte att testa.
Har planerat utgång på lördag eftersom vi måste fira att tentan är över. Antlingen festar man för att den är över och man slipper tänka på den mer, eller så festar man för att det gick skit. I vilket fall som helst så blir det tentafest =) Tror att det blir förfest på campingen, dock inte hos mig. Sedan blir det väl Seven (IGEN) om jag inte gissar helt fel. Ska jobba på söndag kl. 12 så det gäller för mig att ta det lugnt och inte komma bakis till jobbet.
Julfest nästa helg med Tradimus på Marité. Kan nog bli ganska skoj. 20 spänn för julbord, en dricka och underhållning. PERFEKT! Nästan gratis ju. Me like =) Måste dock hitta en outfit som kan vara passande. Får ta och rota runt i garderoben och se vad jag hittar. Kanske finns något längst in, är ju aldrig där och rotar =P

Dagens låt: Mika - Relax, Take it easy

Dryg dag på jobbet

Var inte alls på humör att jobba idag. Sjukt trött, sliten och allmänt stressad inför tentan på fredag. Kan ju inte direkt säga att jag har pluggat mycket =/ Försöker få ner anteckningarna på datorn nu, kan kanske bli lättare att läsa på dem och samtidigt kolla i böckerna. Hoppas jag iaf...
Var som sagt inte alls på humör att ringa runt till en massa folk idag. Känner mig fortfarande osäker på erbjudandet och så fort de ställer frågor så blir jag helt nervös och bläddrar som en idiot i pappren. Fick en del återuppringningar som jag hoppas på längre fram. Var sjukt nära på en äldre man. Han hade Telia Bas på telefonen och tyckte att erbjudandet lät bra, men han ville inte byta för att det var så "jobbigt". Hade jag bara tjatat lite till honom så vet jag att han hade bytt. Men men, så går det när motivationen är helt slut. Kom fram till en man som var 49 år och bodde i Gävle. Han hade ingen dator eller bredband så jag försökte att pracka på honom telefoni. Men han snackade om en massa annat och han hade så bred dialekt (vet inte vad de har i Gävle) så jag fattade INGENTING! Satt mest och svarade "Ja", "Nej" och "Mmm". Han måste ju ha fattat att jag inte fattade någonting. Det sjuka var att han aldrig slutade snacka heller, utan vi (han) pratade på i 25 minuter (!) och jag skulle inte ens återkomma. Haha! Det skulle Jon ha sett det. Han hade inte blivit glad han. Men men, alla kan vi inte vara på topp jämt heller.
De håller på med en tväling nu den här veckan. Om vi säljer minst 177 avtal på hela veckan (måndag-torsdag) så bjuder Vattenfall på en helkväll bestående av god mat och dricka. Hoppas fan att vi tar det! Vi har ca 90 stycken kvar efter idag så det ser lovande ut. Hoppas att de sätter målen resterande delen av veckan med så ska det nog ordna upp sig. Jag håller tummarna iaf =)

Lugn efter stormen

Hela helgen har varit helt KANON! Det var helt underbart att ha mina kära vänner på besök och det blev en hel del skratt under nätternas girltalk =)

Fredag
Hämtade Louise klockan 16.00 då hon kom med tåget från Sundsvall. Vi gick hem till mig och tog det lugnt lite innan vi började med maten. Skulle hämta Lina klockan tjugo i 8 så vi ville ha maten typ klar då vi ville se Idol-finalen och inte bli störda av matlagning. Kom dock hem vid halv 9 då bussen aldrig kom, och det tar en EVIGHET att gå hem med packning från Centralen.

Maten blev svingod och vi blev ganska stressade mot slutet då vi skulle hämta Mia klockan 22. SVINKALLT var det, men samtidigt skönt att komma ut efter att man precis ätit mat.

Var typ asstressade när vi skulle gå hem från bussen för vi ville inte missa vem som vann. THANK GOD så var det min (våran) favorit som vann. Det finns ett bra folk trots allt =) Han är fan grym!
Efter detta var det sängdags då alla var skittrötta (inklusive jag). Låg och snackade en hel del om morgondagen och allt möjligt som vi hade att ta fatt med varandra.

Lördag
Klockan ringde 10 och då var det dags att göra sig klar för staden. Skulle inhandla dagens ranson på Systemet, samt mat inför kvällen. Blev dock en hel del andra stopp på vägen då vi ville kolla en del i affärer. Hade tyvärr inga pengar men titta kostar ju inget =) Fikade innan vi åkte hem då man var lite sugen på något, men det var för tidigt att äta mat.

När vi kom hem startade Lina och Louise med att baka morotskaka (övergod). Jag och Mia låg mest och tittade på då mitt kök inte är världens största samt att vi var aströtta.

Efter detta var det dags att göra sig i ordning inför kvällen. Käkade tacos och vi turades om att duscha för att undvika att springa på varandra.
Det bar av till Krisz då det var dags för förfest. Alla var samlade när vi kom så det blev lite av en välkomstkomitté =) Alltid trevligt när man är efterlängtad. Dessvärre var det dock ciggen till Erika som lockade henne mest att möta oss i dörren, men man kan ju alltid hoppas =)
Det var riktigt trevligt. Blev en del sjungande i Singstar även denna gång och detta medförde att man fick en aning ont i halsen och blev lite hes, men men.. Man vann ju även de här gångerna så varför klaga?
Hade askul på Seven! Riktigt bra musik och inte alls för mycket folk som det annars har en tendens att vara på lördagar. Riktigt najs med andra ord. Tog en Tequila med Louise, Mia och Lina men den hjälpte ju inget vidare + att den var asäcklig. Inte alls som i Bulgarien, men men.. Testar man inte så vet man ju inte =) Kom hem vid tre-tiden och alla slocknade direkt. Inget snack eller så.. Lika trötta allihop haha!


128476-43      128476-41

flikkor      seven

Söndag
Vaknade typ halv 12. Var riktigt seg hela dagen. Var dock tvungen att gå och handla mat då allt började ta slut, men det var fan skönt med lite luft. Vi var så lata så vi beställde hem mat =) Övernajs fan en dag som denna. Man orkar fan inte ställa sig vid spisen när man är så seg. Somnade lite vid sex-tiden, men vaknade igen lagom till att One tree hill började =) Älskar det programmet. Tyvärr så vet man lite info om vad som kommer att hända samt lite till som man är lite nyfiken på just nu, men vad fan. Lika bra ändå juh =) Man måste ju vara en trogen tittare och följa det.

Måndag
Ställde klockan på halv 7 då Mias och Louises tåg gick klockan 8 =/ Lite lagom roligt att följa med ner til Centralen när man är sjukt trött. Somnade klockan 2 då ingen av oss (förutom Mia) var trötta och vi låg och snackade typ hela natten =) Man fick sin bestraffning i morse dessvärre. Kom hem igen vid halv 9, ashungrig! Jag och Lina krängde frukost, kollade tv en stund sen somnade vi om igen vid 10 och vaknade 12 =/ Ojdå! Trötta? Nej inta alls. Haha!
Var tvungen att gå och handla (igen) sedan var det dags för matlagning innan Linas hemfärd kl. 17. Åkte direkt därefter till Frösön. Skulle hem till Christian en stund, men då de var i stan och käkade så fick jag underhålla Erika i stället. Stackarna blev avbruten mitt i plugget.. Kan inte hjälpas. Satt mest och luffade hemma hos Krisz och snackade lite om helgen. Övertrevliga polare fan. Sjukt roliga =) Finally fick jag reda på Christians "fag"-namn också =) Hahaha! Jag sa ju att du hade ett!

Så nu sitter man här igen, ensamt är det kan jag lova. Från att ha varit 4 stycken, till att sitta här själv. Men det kan vara ganska skönt med. Det var ju ganska trångt om man säger så. Man står ju ut när man vet att det är för en kortare tid, men det hade nog fan varit drygt med så många i typ en vecka.. Typ irritation och sånt onödigt shit.
Ska ta och plugga resten av veckan. Ska dock jobba i morgon (tyvärr) men det kan förvisso vara ganska skönt med ett litet break när man (förhoppningsvis) har suttit hela dagen. I vilket fall som helst så behövs det.

Dagens sysselsättning: Sova


Fredag

Var och hämtade täcket innan på jobbet. Gick och handlade lite till middagen ikväll samt presenten till Mia (champagne och ett presentkort på systemet).
Mia ringde innan och var helt ivrig då hennes tåg ställts inoch hon var tvungen att ta buss till sthlm, vilket innebär att hon skulle missa tåget hit. Trodde att det hade löst sig till slut då hon hann med ett tåg till sthlm och då skulle hon vara framme halv tre. Jag hoppades på att tåget hit skulle vönta på henne, men NEJ! Stackaren måste boka om biljetten i sthlm och ta nästa tåg hit (16.15). Detta innebär då att hon är framme här vid 22-tiden ikväll. Lilla gumman! Hon som hatar att åka tåg med, eller fraför allt byta! Hon är så rädd att hon ska hamna på fel tåg och så blir det så här. Snuttan!
Har satt upp ljusstaken och mitt "stjärnfall" nu. Jättefint blev det =) Nu är det snart jul!!! Ska köpa julblommor med så jag kommer i rätt stämning. Kan inte bestämma mig om jag ska ha julgardiner eller ej.. Får se vad jag gör.  Kan ju vara ganska mysigt..
Imorron blir det partaj till 1000! FY FAN vad kul vi ska ha! Ska hem till Christian och förfesta ådå hans två polare har kommit nu med. Sjunga karaoke och dricka lite innan utgång, ME LIKE =) Det blir väl att vi flickor gör stan innan kvällen så det ska bli huuuuuuur mysigt som helst! Måste dock städa lite innan Louise kmmer nu kl. 16.00.
Hade behövt att plugga lite, men jag får se hur jag gör efter att maten slunkit ner.. Känner inte direkt för det nu om man säger så, men det kan ju vara bra då tentan är nästa fredag. HJÄLP!

Dagens sysselsättning: Julpynta