The sun is shining

Solen gassar utanför fönstret och jag sitter inomhus. Har precis gjort klart mitt lilla projekt tills M kommer ner. Ska bli så kul att se hur hon reagerar. Jag kan fortfarande inte släppa konserten från i förrgår. Jag går och nynnar på låtar och tittar på bilderna stup i kvarten. Kalla mig störd, men sån är jag. Förväntningarna på nästa konsert är på topp, men ingen kan slå Winnerbäck gällande att dra igång folk och skapa stämning. Huvudsaken är att vädret är bra och att de kör så det ryker, sen är jag nöjd.
Ikväll blir det jobb. Känns inte riktigt motiverande att åka till jobbet när det är så fint väder ute, men samtidigt så har jag ju hela dagen på mig att njuta, samt resten av veckan. Är ju faktiskt ledig sen fram till lördag så jag ska väl egentligen inte klaga. Men såna är vi, vi måste ju alltid ha något att klaga på. Det är jobbigt för andra att höra, och lika jobbigt tycker man själv att det är när andra klagar, och ändå slutar man inte. Varför då? Uppmärksamhet? Självömkan? Sympati? Ja, jag vet inte, men jag ska försöka att klaga mindre i fortsättningen i alla fall.

Lasse

Gårdagen var helt perfekt. Det var strålande sol och humöret var på topp. Vi kom till Mölleplatsen runt 17 när insläppet skulle börja tillsammans med syrran och en polare till henne. Vi satte oss i "baren" och drack en kall öl och man kunde känna hur spänningen hängde i luften. Runt 18.30 började första upträdandet som bestod av någon slags sketch (helt menlöst om man frågar mig). Strax därefter kom Emil Jensen och i mitten av hans uppträdande hörde vi hur alla bärjade vråla - då kom Lasse ut på scen och körde stämma i en låt. Surprise! Jag har aldrig hört Emil innan, men jag gillade honom och hans stil. 20.15 var det då dags för vår kära Miss Li. Det var fullt ös med ljud som la av och folk i bandet som spelade fel, men hon gav inte upp. Sjukt härligt att se henne på scen - snacka om energikick. 21.00 var det äntligen dags för Lasse. Precis som innan så var det en grym spelning med en skön publik som till och med han blev förvånad över. Hela Mölleplatsen var packad med folk och alla stod och sjöng med och gungade till musiken. Det måste ha sett skithärligt ut för honom, och för att inte tala om för de som satt i Kungsparken och lyssnade. Ännu en gång gjorde han en grym splening med ett gästinhopp av Miss Li i låten Om du lämnade mig nu. Synd bara att tiden går så fort. Jag hade gärna stannat någon timme till och lyssnat.


Good old times

Minnena är många, men tillfällena några. Senast vi var samlade alla fyra var juldagen.








En bild säger mer än 1000 ord.

Uppdatering

Uppdateringen har varit dålig på sista tiden, så här kommer en snabb sådan från helgen och kommande veckan:
Var ute i lördags. Kan säga att det inte alls var planerat, men jag fick ställa upp för L då jag kände mig så dum för hur det blivit tidigare på kvällen. Det var inte meningen att det skulle bli så tokigt. Men men, nu slutade ju kvällen helt okej ändå. Satt först på Victor's och drack ett par Strawberry Daiquiri innan vi hamnade på Slagt. Jag måse säga att jag har börjat gilla det stället mindre och mindre med tiden, men framför allt nu när dom gjort om det för sommaren. Kass musik och bara en massa pack. Nej tack. Det får bli andra ställen för min del. Men sen å andra sidan - om sällskapet och humöret är det rätta så kan man ha ganska kul ändå. Så blev det i lördags, och jag ångrar det inte.
Ikväll skulle jag egentligen ha käkat ute med M, men det blev inställt, som vanligt när det gäller henne och mig. Är det inte jag som ställer in så är det hon, tråkigt men desto roligare när vi väl kan ses. Vi springer ju inte ner varandra direkt.
I morgon var det tänkt att jag skulle på bio med syrran, mamma och en kompis till mamma med barn och sett na Narnia, men det blev inställt det med. Ganska bra med tanke på att ekonomin är ganska kass just nu. Tur att pengarna kommer på fredag, annars vet jag inte vad jag hade gjort.
Helgen ser ut som så att det antagligen blir Lilla Torg på fredag efter jobbet. Förhoppningsvis hinner jag köpa en kamera där på kvällen som jag måste ha till lördagen då jag och syrran (äntligen) ska på Winnerbäck. Det skulle bli hyfsat bra väder ju så vi lär nog bänka oss utanför i god tid och hoppas på att få bra platser. Ser verkligen fram emot det. Hoppas bara att jag inte blir besviken!

Kärlek

Helt underbar låt. Svårt att hålla tårarna tillbaka. Det kan inte bli bättre helt enkelt.


Dancy time

Någon som sett den nyaste Boxer-reklamen? När jag var hos syster i helgen hade hennes inneboende laddat hem hela låten som är med i reklamen. Helt sjukt dålig låt, men den är ganska rolig just därför. Jag spelade upp den för mamma och la in den på hennes telefon då hon tycker att han tjockisen är så lik min styvpappa och därmed garvar varje gång reklamen kommer. Ni som sett honom, avgör själva.


Stanna världen en stund

Halva sommaren har redan gått, hur sjukt är inte det? Vad har jag gjort hittills mer än jobbat? Ingenting. Jag har inte varit på stranden en enda dag den här sommaren och jag har bara varit inne i stan ett fåtal gånger. Uteserveringar har det varit snålt med också. Jag som hade så mycket jag skulle göra den här sommaren och jag har inte gjort något utav det, skandal! Halva juli har snart gått och det är endast 1½ månad kvar att jobba innan praktiken börjar och jag fyller år om en månad på dagen (Grattis i förskott till mig). Innan jag vet ordet av det ska jag upp till Östersund och sen är jag klar socionom. Usch vilken läskig tanke. Om ett år sitter jag här med min examen och gör vadå? Fy vilken skrämmande tanke. Känns som att det var igår typ som jag flyttade upp och påbörjade utbildningen. Det hade varit skönt om man kunde stanna världen en stund så att jag hann komma ikapp med sinnet för nu springer tiden förbi, och jag tycker att det är lite läskigt.

Sommar = semester och spelningar

I söndags bestämde mamma och hennes man att dom skulle upp och hälsa på i Norrköping, då morfar fortfarande är dålig. Nu är han dock inlagd på ett äldreboende och mycket piggare, men ändå inte helt okej. Jag skulle egentligen jobbat fre-lör och inte kunnat följa med, men då jag fick höra att dom inte skulle upp igen förrän i september när de har semester så bestämde jag mig för att ta semester de två dagarna. Känns dock lite dumt att som vikarie ta semester, men det handlar ju som sagt bara om två dagar. Så ikväll bär det av till Norpan och en hel helg med mormor och morfar. Ska bli skönt att komma hemifrån ett tag och släppa allt här hemma för en stund. Jag har bara varit hemma i knappt en månad och är redan trött på det, hur ska detta gå? 6½ månad kvar, herregud.

Syrran ringde i helgen och berättade att Jason Mraz spelar i Lund i september och undrade om jag ville med. Hell yeah! Jag tackar inte nej till ännu en konsert inte. Hoppas bara att jag inte blir besviken. Jag har väldigt höga förväntningar på både Takida och Winnerbäck. Blev däremot lite besviken när jag läste att Maia Hirasawa inte skulle med till Malmö. Jag hade sett fram emot att se henne, men men, det blir nog bra. Huvudsaken är att Winnerbäck kommer.

Om inte förr så ses vi i parken!