Miserable

I tisdags hade jag verkligen den sämsta dagen på länge i mitt liv. Tog tag i mitt projekt som jag sagt så många gånger att jag ska göra, men aldrig gjort. Det blev tredje gången gillt för min del. Kan dock säga att nyheterna inte var så goda. Jag hade ju ställt in mig på dåliga nyheter, men vad fan, det är klart att man blir besviken. Någonstans inombords hoppas man ju ändå att det kan bli något bra. Vilken drömvärld lever jag i egentligen? Vakna upp för helvete! Det borde jag ju ha fattat själv. Jag visste vad jag gav mig in på från första början, men samtidigt så hoppades jag att det skulle kunna funka och det skulle kunna gå. Men hallå?! Inse fakta: Det kommer aldrig att hända!
Höll mig hela dagen fram tills dess att jag kom hem från jobbet och mamma och Derrek åkt iväg, då kom allt. Trodde fan aldrig att det skulle ta slut. Ringde Lina och direkt när jag hörde hennes röst kom det igen. Orolig som hon blev kom hon till mig då jag inte fick fram ett ord. Sedan spenderade vi resten av eftermiddagen ihop. Åkte till Thai Thai och käkade mat. Me like =) Efteråt gick vi hem till Andy och umgicks. Till Simpsons kom det ännu en gång. Då hade jag ändå hållt mig i flera timmar. Grattis....
Nu är jag hemma hos pappa. Kan inte bli bättre än att bara få vara. Befinner mig ca. 2 mil från civilisationen och närmsta granne finns 1 km bort. Lugnt, skönt och inga problem att tänka på. Så skönt att vara här nu med tanke på allt som hänt. Ska tillbringa resten av trippen hemma hos kusinen och en polare. Hoppas att de också kan få mig på andra tankar. Som det är just nu är jag mest arg. Arg på mig själv och arg på den andra. Men men, det går väl över tills jag dör, som jag brukar säga. Nu ses vi inte förrän om ca. 1 månad och det ska verkligen bli skönt. Slippa ses och bli påmind om det, övernajs!

Valbajs

Hade världens sjukaste natt i natt. Jobbade med två av anstaltens skönaste människor. Det blev en massa slag under bältet och en hel del skämt om både det ena och det andra, men det roligaste på hela kvällen var ändå kommentaren som R kläckte ur sig när han läste en artikel i SydSvenskan.

R: Asså Mona Sahlin är fan inte klok. Hon är inte värd mycket mer än... Än valbajs!
C: Valbajs? Var det det värsta du kunde komma på?
R: Amen, Krill då?
C: Haha, det kan ju inte ens säga att det finns.

Efter detta har det mesta i natt varit valbajs. Med andra ord: kvällens svärord.

One night stand

Jag har funderat runt en sak. Det är det här med one night stands. Det är så enkelt för killar att bara dra hem en brud en natt för att få sig något utan att behöva oroa sig över så värst mycket. Okej, bruden kan ha någon sjukdom, men det är faktiskt inte så ofta det händer.
Vi tjejer måste däremot även fundera över om vi har gått och blivit med barn eller inte. Det räcker att man har fumlat med p-pillren en dag, sen måste man ha skydd i ungefär en vecka efter det eftersom det inte ger tillräckligt skydd annars. Men hur ofta är det så att man mitt under all upphetsning plötsligt kräker ur sig: Har du kondom btw? Vad jag vet så händer det inte så ofta. Däremot är man väldigt noga i början av ett förhållande att skydda sig eftersom man inte vet vad den andre kan ha för skit. Det är väl minst lika viktigt då som när man släpar hem ett one night stand? Om inte viktigare till och med..
Nu ska jag inte låta som värsta moralmorsan som predikar om "dagens ungdomar som är så oansvariga". Jag vet, been there-done that, och jag hatar det. Jag hatar den här ovissheten att man kanske kan vara på smällen. Funderingarna kring om man tagit pillren som man ska eller om man slarvat den sista tiden, men ändå är man så oansvarig när det väl kommer till kritan. Why? Vi får ju bara själva lida för det sen. Jag menar, köpa dagen-efter-piller för 160 för en tablett är inte roligt bara för att man hade kul en natt. Det är fan inte värt det. Varken den där lilla tabletten eller oron över att man kan vara på smällen. Det är orättvist att vi tjejer ska behöva oroa oss för det. Man är ju inte mer än människa och kan glömma saker, även om de är viktiga.

Skandal

Hela ESC har blivit en stor flopp. Sverige var ett av de få länder som verkligen var segertippade ikväll, men enbart för att alla jävla öst-länder på något konstigt vänster hamnade med i tävlingen så hamnade vi bara på 18:e plats. 18:e plats! Det är ju helt skadat!
Numer röstar man inte på de bidrag som verkligen är bra, utan man tänker mer på friden mellan länderna och röstar på dem för att i framtiden kunna få röster från dem. Det är ju helt sjukt att man gör så. Dessutom så ställde i princip alla öst-länder upp med bidrag där de sjöng på deras eget språk. Var detta någon taktik de hade för att slå ut så många väst-länder som möjligt? Man börjar ju undra eftersom det bara är grannländerna som förstår vad de sjunger.
Jag har inget emot att Serbien vann, jag höll faktikst på dem för jag tyckte att låten var riktigt mysig att lyssna på, men jag tror (och hoppas) att de flesta håller med mig när jag säger att Ukraina var en stor skandal. Jag menar: HALLÅ?! En nisse som springer runt i någon foliedräkt á la 80-talet med en slags disco-inspirerad hatt på huvudet. Texten fattade man inte ett piss av då de sjöng på deras eget språk (ovanligt) + att de sjöng samma mening i ungefär 3 minuter. Blir man trött eller? Är det verkligen så här man vill att låtarna ska vara nu för tiden? Temat handlade ju om att man inte skulle kunna sjunga samt vara så mycket utklädd som möjligt för att ens ha en chans att komma bland Topp 5. Vad är det liksom? Det är väl ändå inte musik, eller? Är det jag som är gammalmodig eller vad är det frågan om?
Jag kan leva med att The Ark inte vann, det är inte det det handlar om. Men att hamna på 18:e plats och behöva kvala in pga att att öst-länder ger sympatiröster åt varandra, det kan jag inte gå med på. Då är det något som är riktigt fel om man enbart röstar på grannländerna i stället för de bidrag som verkligen skulle fått Topp 5 plats. Någon ändring måste ske för ska det fortsätta så här så kommer det ju till slut bara vara öst-länderna kvar och till slut bli deras egen tävling och DET är något som jag verkligen inte vill.

Gitarr och sång

Sitter just nu på jobbet och bloggar. Ännu en natt famför mig. Jobar som Natt1, vilket innebär att jag ska sitta vaken till 03.00 för att sedan få gå och lägga mig. Annars?
Har dock redan börjat visa sig bli en bra kväll då Daniel sitter och spelar gitarr och sjunger för oss i vakten. Just nu är det Patrik Isaksson som gäller. Lite lagom sentimentala låtar så här på kvällskvisten. Passar bra nu med tanke på min nuvarande situation. Han laddar väl upp nu innan Schlager. Jag har ju trots allt tvingat honom att sitta uppe med mig till kl. tolv eftersom jag är i desperat behov av sällskap denna kväll, så något måste han ju göra för att hålla sig vaken. Keep on going Danny-boy!


Fegis

Har sagt till flera stycken att: Amen på lördag ska jag göra det. jag lovar, jag ska göra det då. Jag ska inte fega ur för nu har jag bestämt mig. Naaw! trodde du verkligen det? Har aldrig vågat ta sånt här innan så vad skulle vara så mycket annorlunda med mig nu? Jag hade verkligen tillfälle till det, men nej. Sara är en fegis, det är bara att inse fakta. Jag kommer aldrig att komma nån vart om jag håller på så här hela tiden. Uppenbarligen så hjälper det ju inte heller att jag pratar med en massa människor att jag ska, för jag är helt enkelt för mesig. Jag måste ha svar. Jag vill veta nu. NU! Någon som har ett gott råd om hur jag ska göra? Orkar inte leva i ovisshet mer. Bara att gå runt och tänka utan att ha några verkliga svar är fruktansvärt. Och det värsta är att det inte är jag som kan ge svaren heller, utan jag MÅSTE verkligen ta det här. JAG MÅSTE!

Fredagsläsning

10 favoriter:
Färg: Guld och svart
Mat: Mammas mat
Band: Oj, det finns så många. Men bl.a. My Chemical Romance, Kent, Gym Class Heroes
Film: Thriller, komedi och läskiga skräckisar
Bok: Riktigt bra deckare & Reality-böcker
Sport: Fotboll
Årstid: Sommar så klart =) Men vintern har ju sin charm med..
Veckodag: Fredag
Glassmak: Vanilj
Tid på dygnet: Morgon och kväll 

9 för tillfället:
Humör: Rastlös och tänkande
Smak: Tandkräm
Kläder: Posten-tröja och mjukis-byxor
Bakgrund: Miss you like crazy - The Moffatts
Nagellack: Egengjord fransk manikyr
Tid: 12:49
Omgivning: En väldans massa papper i oordning
Irritationsobjekt: Huvudvärken

8 första:
Bästa vän: Sandra
Screen name: Barbiegirl
Husdjur: Katt och hund, Gustav och Charlie
Piercing: Ingen
Förälskelse: 1:an - Joel..
Musik: Arvingarna
Bil: Aldrig haft.
Kyss: Oj! Det var nog någon på Strandbaden för länge sen..

7 senaste:
Alkohol: Vin och Bacardi i lördags..
Mat: Idag - frukost
Dryck: Vatten
Biltur: Handlade mat på CityGross igår..
Kyss: Lördags
Spelad låt: Bosson - Over the mountians
TV-program: Extreme home makeover i morse

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: Nej
Brutit mot lagen: Ja, någon gång..
Blivit arresterad: Nej
Badat naken: Jajamen
Varit med på TV: Inte vad jag vet..
Kysst någon du inte känner: Ja, jo

5 nej tack:
Kläder: Läder
Mat: Bruna bönor, Rotmos
Musik: Opera
Dryck: Hmm.. Det var svårt.. Men det måste vara Strohrom, aldrig mer.  
Personlighetsdrag: Självupptagen, otrevlig och egenkär

4 saker:
Du gjorde igår kväll: Handlade mat, åt middag med familjen, pratade i telefon, såg på tv.
Du kan höra just nu: Dator-surret, stereon, tv:n, mitt knappande på tangenterna.
Du inte kan leva utan: Familjen, vännerna och kärlek. Det blev visst bara tre..
Du gör när du har tråkigt: Pratar i telefon, tittar på tv, skriver, lyssnar på musik.

3 personer:
Du kan berätta allt för: Syrran, Mia, Pappa
Du tycker om: Vännerna, familjen
Du inte gillar: Oj.. Vill inte direkt hänga ut någon.. De vet vilka de är.

2 val:
Kaffe eller te: Båda är lika goda. Men det blir nog ändå te.
Vår eller höst: Våren. Så klart!! Höst är bara grått och trist.

1 önskan: Att sommaren har något givande med sig.

Känslor

Det är så mycket känslor som sprudlar inom mig just nu så jag vet varken ut eller in. Försöker att tänka på annat men det är praktikst taget omöjligt. Vet inte vad jag ska ta mig till. Har bestämt mig för att prata med vederbörande för att försöka få någon klarhet i någonting, det är nog det enda bästa, i alla fall när det gäller mig och i detta fall måste jag vara egoistisk.
Hittade en låt som passar så himla bra in i sammanhanget, det kunde varit jag som skrivit den, men så kul ska vi inte ha det. Det är en låt av Clay Aiken - The way. Döfin!!

There´s something 'bout the way
You look tonight
There's something 'bout the way that
I can't take my eyes of you
There's something 'bout the way
Your lips invite
Maybe it's the way that
I get nervous when you're around
And I want you to be mine
And if you need a reason why

It's in the way that you move me
And the way that you tease me
The way that I want you tonight
It's in the way that you hold me
And the way that you know me
And when I can't find the right words to say:
You feel it in the way
Oooh
You feel it in the way

There's something 'bout how you
Steal my mind
There's something 'bout the way that
I whisper your name when I'm asleep
Oh girl
Maybe it's the look
You get in your eyes
Oh maybe it's the way that
It makes me feel to see you smile
And the reasons they
May change
But what I'm feeling is the same

It's in the way that you move me
And the way that you tease me
The way that I want you tonight
It's in the way that you hold me
And the way that you know me
And when I can't find the right words to say:
You feel it in the way
Oooh
You feel it in the way

I can't put my fingers on
Just what it is that makes me
Love you, you baby
So don't ask me to discribe
I get all choked up inside
Just thinking 'bout the way

It's in the way that you move me
And the way that you tease me
The way that I want you tonight
It's in the way that you hold me
And the way that you know me
And when I can't find the right words to say:
You feel it in the way

It's in the way that you move me
And the way that you tease me
The way
You feel it in the way

There's something 'bout the way
You look tonight
There's nothing more to say than:
I feel it in the way

Nu ska jag väl försöka att få någonting gjort här innan mamma kommer hem. Inte lätt när tankarna är med någon annan som befinner sig någon helt annanstans, men man får väl försöka. Wish me luck tomorrow..