Bekymmer

Hade grupparbete och träffades redan klockan 9, gissa om Sara var trött!?! Låg hemma hos E och skrev en hel del. Vi intervjuade och skrev typ 3 sidor. Skönt, med tanke på att vi endast har diskussionen kvar i morgon. Men jag har inte direkt känt mig delaktig i dag. Bidrog inte med så mycket mer än vad alla andra redan sagt. Kände mig som ett eko som bara repeterade allt alla andra sa.
Eftersom i princip hela dagen har sett likadan ut, bestämde jag mig att titta på de två sista avsnitten av Vänner (för gott). Tacka vet jag Vänner! To shame bara att jag inte längre kan finna tröst i denna serie utan att ha sett ALLA avsnitt. Det var alltid en överraskning innan om jag hade sett nästa avsnitt eller ej. Antar att jag får finna tröst i en annan serie. Kanske första säsongen av Prison Break som jag fortfarande (!) inte sett, TROTS att jag fick den i julklapp förra året (sorry sis). Synd bara att den står hemma i Malmö. Får ta med den upp efter jul. Snacka om dagens i-lands problem...

Hemfärd

Var inne för skoj skull på Sj:s hemsida och tittade lite. HAr fått reda på att vi är typ lediga i 10 dagar från den 11 oktober med enbart någon enstaka föreläsning. Då i prncip alla ska hem så tänkte jag mest kolla för att se hur mycket de kostade. Sån chock jag fick! 333 kronor för dit och hem mellan 16-22 oktober!! Helt underbart! Så nu blir det hemfärd innan jul i alla fall. Det trodde ni inte va?
Det mest sjuka med alltihop är att E bokade en biljett hem till Dalarna, varav hennes biljett tillbaka till Ö-sund kostar som mina biljetter totalt och jag åker 260 mil tur och retur!!
Ska bli så skönt att komma hem! Mailade Janne på anstalten med, får se om han kan fixa några dagar till mig. Hade varit najs med en liten lön i november-december. Pengar sitter ju aldrig fel hos en student.