Finally

Fick ett mail häromdagen från en kontakt i Trelleborg angående tänkbar praktikplats. Det var han jag skrev om i våras som kanske hade nåt på ett familjecenter, KRIS och lite sånt. I alla fall, i det mailet jag fick så stod det att han ordnat en praktikplats på ett psykhem i Trelleborg som har hand om dubbeldiagnosare, samt att han ordnat så jag kan få vara på ett behandlingshem i Malmö, KRIS och på ett familjecenter. Unbelieveable! Fatta vilken praktik jag får. Lite skrämmande dock att vara bland psykopater. En sak att läsa om dom, men att vara bland dom och arbeta med dom. Hur ska jag nu tacka honom för all tid han lagt ner på att hjälpa mig? Skicka ett Tack-mail? Jag tycker att det känns så litet med tanke på hur han har legat i, men samtidigt har jag aldrig träffat honom så jag kan ju inte skicka blommor eller nåt sånt heller. Om någon har nåt bra förslag så tar jag tacksamt emot det.

Julafton

Häromdagen beställde jag två nya skivor; Melissa Horn och Miss Li. Ja jag vet att man kan ladda hem skivorna, men det är en helt annan sak att hålla en skiva i handen än att ladda hem den gratis via datorn, om ni frågar mig. Jag blir som ett barn på julafton och kan inte sluta lyssna och pilla på dom. När jag var på Willys häromdagen så köpte jag dessutom två plattor med Winnerbäck som jag tänkt på ett bra tag + att jag beställt en del på Ginza nu ikväll med. Många av de skivor jag beställde har jag på datorn, men nu går en del av pengarna till artisten vilket känns bättre. Dessutom utökar jag min skivsamling ytterligare lite till jämfört med innan. Nu blir det bara en lång väntan på de nya skivorna, men jag har ju trots allt fyra nya att lyssna sönder.


Fotboll

På onsdag ska personalen på jobbet spela en fotbollsmatch mot de intagna. Det var fotbollsträning förra veckan så jag följde med mest för skojs skull då jag är totalt värdelös på att spela fotboll. I fredags när jag kom till jobbet för att göra ett nattpass så hade jag fått ett mail med de uttagna spelarna till matchen och lagupställningen. Jag trodde inte mina ögon; jag var uttagen till laget! Okej, nu var jag endast avbytare, men i alla fall. Den största chocken kom dock senare när jag såg att dom satt mig som anfallare. Jisses! Jag förstår inte hur människan tänkte då han var med på träningen och såg hur jag spelade. Fan, jag kommer ju göra mer skada än nytta. Aja, skam den som ger sig. Jag ska ge mitt allt och hoppas på det bästa.

Sjuk reklam

Gainomax har kommit ut med en reklam som är helt sjuk. Det är taget från en scen i The Ring och jag ska säga det att när jag såg den här reklamen så var det sen kväll och jag var helt själv i lägenheten. Jag blev så rädd så jag visste inte var jag skulle bli av. Alla barn som ser den kommer ju aldrig mer tycka om apor, för det gör iaf inte jag längre.


Back to basic

Jaha, nu var man hemma igen då. Snacka om att fara fram och tillbaka. Just när man hunnit rota sig så ska man iväg igen. Inte för att jag ska klaga, jag har sett fram emot detta väldigt länge. Men på nåt vis så känns det tråkigt för man vet hela tiden om att man ska nån annanstans och att man snart ska iväg igen. Det är ju tur att man inte har separationsångest för då hade det varit ett stort problem att flytta runt så här. Imorron väntar jobb. Ska bli ganska skönt att komma tillbaka igen. Börjar egentligen inte på riktigt förrän på måndag, men mentalt har jag befunnit mig där i ungefär 2 månader. Hela nästa vecka kommer jag att gå runt med ett stort leende på läpparna, kul tycker jag att det är. Jag hade lite tråkigt igår så jag satt ute i solen och meckade med mina naglar. Jag har ju skrivit ett tag att jag vill bygga på mina naglar. Då det ändå kostar en del så tänkte jag att jag skulle prova själv med hjälp av Depends gele-kit från Kicks. Det ser ju hemmagjort ut, men det duger åt mig. Sen kan jag inte begära för mycket heller med tanke på att det bara kostade 150 spänn och då kommer det räcka ett tag. Det var känslan jag ville åt och jag måste säga att jag känner mig väldigt fin i naglarna, kan inte sluta pilla på dom.


Döm  själva.

Sommarlov

Äntligen är det sommarlov! Som jag har längtat efter detta, ni anar inte! Nu sitter jag här hemma hos sambon och räknar ner tills jag sticker från stan. Bara 5½ timma kvar innan jag ska bege mig till flygbussen. Sen tackar jag för min tid i den här stan, det var kul så länge det varade. Jobb på lördag då. Fick ett nattpass på lördag och det tackar jag inte nej till. Extrapengar sitter aldrig fel. Fick ju skattepengarna igår, men dom tar väl snart slut antar jag. Är helt inne på att bygga på mina naglar och beställa löshår nu, och det kostar ju en del. Är lite tveksam till det senaste, men naglarna bara måste jag ha.

Sommarbild

128476-150
Är inte detta sommar så vet jag inte vad.
Foto: Sara

Mysko

Igår var jag och min sambo inne i stan en sväng för att komma ut ur lägenheten ett tag. Vi satte oss på en uteservering och gick hem ganska tidigt. På hemvägen såg vi något mystiskt som flöt runt i sjön. "Det är ju ett huvud!" skriker jag utan att riktigt titta efter. Saken är den att jag fotfarande tycker att det kan se ut som ett huvud, om man bortser från det avlånga som satt fast under det. Jag fick det även till att det kunde vara en arm eller ett ben, vet inte varför jag envisades med att det skulle vara en kroppsdel, men det var det enda som dök upp i huvudet på mig. Jag har väl läst för mycket kriminalare och sett för mycket på Beck och Wallander antar jag. Men jag kan inte riktigt släppa vad det var. Tänk så var det en kroppsdel. Aja, mystiskt var det i alla fall.