Sambo

Jag har sån fruktansvärd träningsvärk i baksidan av låren. Har suttit på huk och skurat två dagar i rad, ingen dålig träning för ben och armar det inte. Igår var det E's lägenhet som vi gnodde i hela eftermiddan och kvällen, och i morse var det min. Hade besiktning idag vid två-tiden som gick galant. Det var väl tur det med tanke på att jag och E började skura redan kl. 8 i morse. Nu är jag inneboende/sambo hos grannen fram till onsdag när planet går. Kan vara ganska mysigt med sällskap nu innan hemfärd, då går tiden lite fortare också. Ikväll kommer styvpappan. Han ska köra med en hyrbil hem till Malmö med mina saker hela dagen imorron. Bilen hämtas ut kl. 8 och sen är det bara att lasta in sakerna innan hemfärd. Hade jag inte haft obligatorisk närvaro måndag-tisdag nästa vecka så hade jag följt med. Tycker att det känns lite dumt att han ska asa hem mina saker helt ensam, men sen å andra sidan var det han som erbjöd sig och då var inte jag sen att tacka nej.
Fick mitt schema inför sommaren igår per post. Hade hört innan att jag skulle få ett helvetes-schema, eftersom jag är vikarie och får alla skittider. När jag tittade på det igår var det ju inte så farligt. Har arbetsveckor som ligger på mellan 40-50 timmar och jag är ledig iaf två dagar varje vecka. Vem kan klaga på det? Jag är gärna ledig mitt i veckan, då är chansen större att få bra platser på stranden. Jag fick ju ledigt de dagar jag hade bett om så det var ju bra det. Däremot fick jag jobba midsommarnatten, men det hade jag ju å andra sidan redan lagt in. Är ju dock ledig fram till 18 så det är OK, sen så är ju förhopningsvis inte detta min sista midsommar heller. Det kommer väl åtminstone 50 midsomrar till så det är lika bra att tacka ja till pengarna när man är ung och inte har någon familj.

Flyttstädning

I morgon är det en vecka kvar tills jag tar mitt pick och pack och åker från denna stad (thank God). Redan på fredag flyttar jag ut ur lägenheten och det är en hel del som måste göras tills dess. Som ni ser är det en del kvar och jag har bara 2½ dag på mig. Jag vet inte hur jag ska hinna, men skam den som ger sig.
* Packa kläder
* Kasta skräp
* Putsa fönstren
* Rengöra fläktfiltret
* Rensa avloppet i duschen
* Tömma skålen under handfatet på toa
* Frosta av kyl och frys
* Tömma köksskåp och torka ur
* Rengöra ugnen
* Städa bakom spisen
* Damma hela lägenheten
* Dammsuga och torka golv + golvlister
* Spackla igen hål i väggen

Länge sen sist

128476-148Det var länge sen man orkade hålla igång två dagar i rad. Sist jag gjorde det var väl när jag var 18 och man hängde på Privé. Denna helgen var en sån helg. Vi var på samma ställe och vi var ute både fredag och lördag. Fredagen bjöd först på sommarfest på skolan, vilken var sådär. Det var segt och det var knappt något drag. Vi drog därför vidare och kom till Mark Twain (mitt gamla jobb för de som är intresserade). Det brukar vanligtvis vara bra drag där men i fredags var det inte en käft. Jag och en A var de enda som var ute på dansgolvet och rockade loss. När jag inte befann mig på dansgolvet så stod jag i baren och brände pengar och flirtade med bartendern. Det är precis som vanligt när det gäller mig; bränna pengar och flirta med svåråtkomliga killar.
Lördagen började med schlager hemma hos en klasskompis. Det var tänkt att vi skulle ut allihopa, men det slutade med att det bara var jag och K som gick ut. Vi gick till Mark Twain igen. Liksom kvällen innan hängde jag mest i baren och flirtade och brände pengar. Man lever ju bara en gång, så varför inte passa på nu när man är student och har som minst med pengar.
Får se vad som händer i helgen, kanske blir utgång igen. Mark Twain kanske?



En till

ÄNTLIGEN! Nu är det bokat. Syrran och jag ska gå på Takida i sommar i Malmö. Det kan man ju bara inte missa. Utomhuskonsert i sommarvärmen, kan inte bli bättre. Två konserter inom loppet av fem dagar, denna sommar kommer att bli kanon!


image147

Nu är det nära

Nu är det bara 1½ vecka kvar innan jag invaderar Malmö igen. Grejerna åker hem nästa helg, men jag måste ju tyvärr stanna kvar. Helgen kommer dock att bli livad. Sommarfest på skolan imorron med buffé, liveband och billig dricka. Schlagerfestivalen på lördag med utgång efteråt. Detta kan jag behöva innan jag åker hem. Tiden kommer gå fort, och det är bara positivt, för tid är något som jag klagat mycket på de senaste dagarna. Det gäller att ta one step at the time, så det är det jag försöker göra. Grupparbetet blir förhoppningsvis klart imorron, sen är det bara hemtentan kvar innan jag kan packa och städa. Ser verkligen inte fram emot nästa vecka när jag kommer ligga på alla fyra och skrubba så det värker. Men, som sagt, en sak i taget, och först kommer helgen, och tro mig: jag kommer njuta av den.
 
128476-127
Skål för den!

Ny singel

Satte på MTV igår kväll och fick syn på Takidas nya singel Losing. Jag blev relativt förvånad att de hade släppt en ny singel redan, men samtidigt glad. Jag gillar den här låten så jag hoppas att det kommer gå bra för denna med. Vad tycker ni?



Lasse

Så har han gjort det igen. Ny låt och den lika bra som de andra. Detta gör bara att jag längtar mer till sommarens konsert tillsammans med syrran.


Lars Winnerbäck - Strimmor

Glassigt värre

128476-146

Visst är dom glassiga?!

Fick dom gratis pga ett pyttefel som inte syns. Det tackar man inte nej till som student.

Guldkompassen

128476-146Filmkväll ikväll med grannarna. Länge sen sist, men nu var det dags. Guldkompassen stod på schemat efter min begäran. Har hört kritiker som sagt att om man gillar Sagan om ringen - triologin så skulle man gilla denna. Då jag är en sucker för sagofilmer så blev jag ju så klart nyfiken. Inte riktigt vad jag hade tänkt mig, men en hyfsat bra film. Kändes tyvärr som att det var för likt Narnia och som att de har ansträngt sig för mycket. Jag fick dock ett kärt återseende, han som spelar Saruman i Sagan om ringen var med, dock lite kortare hår än vad jag var van vid. Dessutom tyckte jag att det lät som att det var han som spelar Gandalf som var rösten till isbjörnen. Någon som vet? Det mest negativa med hela filmen var att den är upplagd för en fortsättning. Varför måste alla sagofilmer vara följetångare? Narnia, Sagan om ringen, Harry Potter, and the list goes on. Varför inte göra en film och that's it? Nu måste jag ju se tvåan för att se vad som händer. Jag är för nyfiken för att bara skita i det, men det är ju mitt problem.

Almost there

Nu är det "bara" 2,5 vecka kvar innan jag tar mitt pick och pack och drar hem. Vädret orkar jag inte ens bry mig om längre, jag blev ovän med det för en lång tid tillbaka och det är tydligen ömsesidigt att vi inte gillar varandra så nu riktar jag fokus på annat i stället. Igår fick jag sålt min TV för 600. Extra pengar i fickan är inte helt fel för en student. Adressändrings-pappren kom idag så nu ska jag bara ta och posta dem, sen är det också klart. Det enda jag har kvar nu är att packa ihop sakerna till besiktningen 30 maj, göra hemtentan till senast tisdag om två veckor att städa lägenheten. Inga småsaker jag har att göra med andra ord, men det ska nog gå bra. Jag får ta en sak i taget bara så ska det nog gå bra.
Ikväll väntar film med grannarna; Guldkompassen och imorron blir det pizzakväll med grannar och klasskamrater.

Nostalgi

Nedan följer lite barnprogramsnostalgi. Var bara tvungen.

Trasdockorna forever! Jag bara älskar vinjettsången!

Huruvida man kan göra ett barnprogram med en pojke som är utvecklingsstörd är för mig en gåta, men låten sätter sig, inget snack om saken.

Sist men inte minst var jag ju bara tvungen att ta med Björne. Personligen älskade jag ju detta program och jag hade till och med ett kasettband med honom när jag var yngre. Måste leta upp det när jag kommer hem. Kolla in Robband brallor och frissan!! HAHAHAHA!

Jag ser det snöar

När jag vaknade i morse och tittade ut kunde jag knappt tro mina ögon. Igår kom det ett par snöflingor, men eftersom det var hyfsat varmt ute så la det sig inte, men iaf; snö i maj!! I morse då när jag tittade ut var det helt vitt i luften och det värsta av allt: det lägger sig!!! Så nu när jag tittar ut börjar det så smått bli vitt igen på marken. Vad har jag gjort för att förtjäna detta?! Den här staden sjunker bara mer och mer i mina ögon. Jag rent ut sagt hatar den här staden!! Kan ingen komma hit och bara ta mig härifrån? Jag vill inte mer, det är inte kul längre. 3 veckor kvar, hur fan ska jag stå ut? Jag förstår inte det.

Tidsfördriv

1.Vad är klockan: 19:06
2.vad heter du :
Sara
3. Smeknamn:
Jag tror inte jag har något. Inget jag är medveten om i alla fall.
4. Vad heter dina föräldrar:
Anne-Marie och Conny
5. Antal ljus på din senaste tårta:
Det var länge sen jag hade ljus på tårtan.. Måste ha varit när jag fyllde 10 senast..
6.Husdjur: Nope. Men vill ha två hundar vid namn Gösta och Dagmar.
7.Hårfärg: Röd-blond-koppar-guld.. Underlig färg till en underlig person.
8.Favoritfärg: Beror på humör, men jag har väldigt mycket svart och grönt i garderoben..
9.Piercing: Räknas vanliga hål i öronen?
10.Tatuering(ar): Nej, men jag tänker skaffa en i höst.
11.Födelseort: Norrköping
12.Bostadsort: Östersund just nu, Malmö om ett par veckor. YEY!
13.Nuvarande bostad: En liten studentlägenhet mitt ute i ingenstans.
14. Har du varit kär: Jodå, men jag har väl inte velat erkänna det alla gånger...
15. Har du varit i några andra värlsdelar: Än Europa? Hmm... Jo det har jag väl, tror att Turkiet ligger i Asien, eller iaf på gränsen..
16. Har du varit med om en bilkrasch: Nej, men jag var nära i vintras.. Ingen rolig upplevelse.
17. 2 eller 4 dörrar (på bilen): Vi hade 4 dörrar, men skrutten är såld nu.
18. Kaffe eller glass: Kaffe på morgonen, glass när det är riktigt varmt.
19. Snuttefilt eller kramdjur: Kramdjur. Har en hund på nattduksbordet som vakar över mig om natten.
20. Salladsdressing: Ja tack, ibland så.
21. Färg på strumporna: Barfota för tillfället. Annars svarta.
22. Lyckotal: Jag har väl inget direkt lyckotal, men ibland faller turen på nummer 13.
23. Favoritfilm: Pretty Woman (SÅ KLART!)
24. Favoritcitat ur en film: Tro man kommer ihåg sånt..
25. Bästa semestern: Bulgarien första året med samtliga flickor. Fan vad vi röjde!
26. Favoritmat: Allt som är tillagat av någon annan.
27. Bästa veckodagen: Det beror på hur veckorna ser ut, men oftast är det lördagar.
28. Senaste låt du lyssnade på: Åt samma håll - Lars Winnerbäck
30. Favorit TV-program: Vänner, Frusna män söker kärlek, Grey's Anatomy
31. Favoritrestaurang: Rådhuskällaren och Elyssé hemma i storstaden
32.Favoritblommor: Alla blommor som syftar till sommaren.
33. Tycker inte om: Orättvisor, krig, svält.. And so on...
34. Sport att titta på: Fotboll (MFF)
35. Snabbmatrestaurang: Donken efter en utekväl (det är ungefär det som finns här uppe, tack och lov)
36. Senaste sjukhusvistelse: Hälsade på morfar
37. Favoritdricka: Min hemmagjorda smoothie. MMM!
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Någon konstig beige-gul-vit färg.. Hemma är dom ljuslila (tjejigt eller vad...)
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: En gång. Tack för påminnelsen!
40. Var är du om 10 år: Förhoppningsvis har jag det jobb som jag vill ha, har kanske stadigt sällskap.. Men sen å andra sidan är jag ju "bara" 32 då..
41. Vem fick du senast e-mail från: Ticnet
42. Är du dömd för något brott: Nope.
43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: Oj, svår fråga. Kan ju inte välja så här på rak arm.
44. Vad gör du när du är uttråkad: Sätter på musik och rockar loss hemma i lägenheten.
45. Fras/ord du använder (för) ofta: F*tta (förlåt mamma)
46. Vän som bor längst ifrån dig: Vännerna hemma i Skåneland.
47. Vad retar du dig på: Vädret. Lönt att SNÖA i maj!!!
48. Det bästa du vet: Sommar, då kan man umgås med vännerna och göra allting som vintern hindrar en från att göra.
49. Läggdags: Det beror på vad jag gör..
50. Vem tror du kommer att nappa snabbast på det här: Någon som har lika lite till liv som jag?
51. Vem/vilka tror du kommer låta bli att nappa: Dom flesta..
52. Vad är klockan:
Nu är den 19:24. Oj, vad jag skriver sakta...
53. Favorit beatle: ????
54. Favoritlek: Master och Psykologen. Haha typiska socionom-lekar =)
55. Favoritfilmmusik: Jag måse säga att jag är en allätare för  det är jag. Det beror på humör och tillfälle.
56. Skostorlek: 40
57. Syskon: 1 storasyster
58. Favoritpålägg: Ost - jag måste ha en smörgås med ost på morgonen!
59. Om du skulle skänka bort Saker: Då hade jag antagligen gjort det..

60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: Inget jag har funderat på..
61. Bästa bok du läst: Oj, det är många.. Men en stor eloge till El Choco som jag precis läste ut. Riktigt bra!!!
62. Är du internetberoende: Det kan jag väl påstå, ja
63. Favoritdjur: Katter och hundar.
64. Gillar du snö: Ja, om den försvinner fort och inte blir till slask.
65. Favoritglass: Ben and Jerrys
66. När köpte du något åt dig själv sist: Jag beställde kläder häromdagen.
67. Är du långsint: Nej, det tycker jag inte.
69. Vilken är din bästa egenskap: Att jag är generös
70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: Att ta examen. Ett år kvar - kämpa på!!
71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20.000 kr: NEJ!
72. Vad gör du: Diggar till Winnerbäck och koncentrerar mig på frågorna.
73. Mest intressanta stad du varit i: IBerlin. Mycket historia i den staden..
74. Vilket djur skulle du identifiera dig med: Lejon. Samma hetsiga temperament.
75. Vad fascinerar dig hos andra människor: Hur olika alla är.
76. Senaste pojkvännen/flickvännen: Har varit singel alldeles för länge..
77. Favoritgodis: Naturgodis
78. Spelar du nåt instrument: Nope. Men jag vill lära mig gitarr och piano.
79. Vilken/vilka sporter gillar du mest: Fotboll - att titta på, Handboll - att spela
80. Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa: Min soulmate
81. Vilken film såg du på bio senast: Oj, de var länge sen... Förtrollad i julas tror jag.
83: Roligaste konserten: Winnerbäck i höstas med Emma.
84. Bästa känslan: Att vara lycklig.
85. Samlar du på något: Nej.
86. Isåfall vad: -----
87. Är du feminist: Halvt om halvt
88. Om du var ett instrument, vad skulle du vara då: Vilkan jävla fråga!
90. Bästa kompis: Kan inte sätta någon där. Alla är bäst på olika vis.
91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: Haha, inget jag tänkt på. Men en på Posten förra sommaren trodde att jag var en bitch. HAHA!
92. Vad stör du dig mest på i detta ögonblick: Att datorn inte gör som jag vill.
93. Favoritlåt: Curly Sue, Om du lämnade mig nu, With you, Love in this club.. And the list goes on..
95. Har du en mobiltelefon: Jupp.
96. Vem är du kär i just nu: No one. Så skönt!!
97. Vad är det vackraste som finns: Solnedgången över havet
98. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: Thailand
99. Är du homo- eller bisexuell:
Nej, inte vad jag vet..
100. Vad är klockan nu när du är klar: 19:36

Me like

Dagens vill ha: Motorola-telefon med en design av Ami James från Miami Ink.

128476-144

Rea

Jag fick rea-katalogen från Haléns i veckan. Då jag är lite av en shopoholic så kunde jag ju bara inte motstå att beställa. Jag ville ju ha typ hela katalogen, men jag begränsade det till 4 saker; ett par jeans (har aldrig beställt innan så detta blir den stora prövningen), en t-shirt, en bikini och en kofta. 560 pix för alltihop är inte så illa pinkat.


Självklart fanns det ingen bild på bikinin, men ni får ge er till tåls till sommaren.

Ikaros - Björn Afzelius

Texten till den här låten är helt underbar och jag sitter i princip och tjuter när jag hör den för den berör så otroligt. Det sägs att han skrev låtar utifrån egna erfarenheter, och det gör det hela ännu värre på nåt vis. Det blir mer verkligt för mig. Lyssna och njut av hans klingande skånska och vackra röst.

När jag tänker tilbaka på min barndom
ser jag skräckbilder tydligast av allt.
Ja, dom gånger dom skrämde eller slog mej
är dom minnen som hårdast sitter fast.
För som barn tar man kärleken för given;
allting annat är mot ens natur.
I den stund man tar steget ut i livet
är man bara ett tillgivet djur.

Ändå står snart dom vuxna där och pekar
ut den riktning dom tycker man skall ta.
Alla drömmar dom själva har förvägrats
vill dom förverkliga genom sina barn.
Är man lydig belönas man och hyllas,
revolterar man mister man allt.
Ingen älskar ett barn som inte lyckas,
ingen älskar ett barn som är stärkt.

Men vem besitter förmågan att veta
vad som ryms i en ny individ?
Och vem kan säj' till nå'n annan hur lyckan ser ut,
vem kan säj' vad nå'n annan vill bli?

Låt dina blommor slå rot där det finns jordmån,
låt dina växter får leva där dom trivs.
Lås inte in dina plantor i et drivhus,
låt dom få slippa ett onaturligt liv.
Låt den du älskar få pröva sina vingar,
en dag så flyger din älskade rätt.
Vill du bli respekterad av din avbild
får du visa din avbild respekt.



För en lång lång tid

Jag kan inte hjälpa det, men denna låten går varm i både hörlurarna och hemma på datorn. Texten är så otroligt bra. Jag är normalt sett inget vidare stort fan till Håkan Hellström, men denna låten har han lyckats med.


Sommarlektyr

Jag såg på Kulturnyheterna i veckan och såg att Jens Lapidus kommit ut med en ny bok. Då jag precis börjat på hans första Snabba cash, som jag beställde för lite sen men redan är hooked på den, så var jag bara tvungen att beställa uppföljaren, Aldrig fucka upp. Jag hittade den till ett hyfsat bra pris på cdon och passade då också på att beställa Svensk maffia av Lasse Weirup och Matti Larsson. Nu har jag böcker att läsa ett tag framöver och jag bara längtar tills man får sitta ute i solen med en bra bok och bara njuta.

128476-140128476-139

Dagens goda gärning

Idag var jag och pappa och hälsade på min morfar som ligger på sjukhus. Han opererade ett bråck som han hade på aortan för ett tag sen, men då läkarna klantade till sig vid operationen så blev det något vajsing med hans njurar, vilket gör att han inte kan gå på toa ordentligt och han är allmänt svag. Han fick komma hem ett tag och de hade hemtjänst, men då mormor tyckte att det blev ganska jobbigt när hemtjänsten inte var där så bad hon att han skulle få åka in till sjukhuset igen, och så blev det. Då jag trodde att morfar skulle vara hemma när jag kom ner så hade jag inte räknat med att åka in till sjukhuset, men jag ville ju träffa honom när jag ändå var i stan så vi stämde träff med mormor. Jag kan säga som så här; jag brukar inte tycka att det är något med sjukhus, men så fort vi gick igenom dörrarna till hans avdelning så var det som ett slag emot ansiktet. Jag fick hålla mig för att inte börja gråta och jag kände en klump i halsen. När vi kommer in till morfars rum så ser jag en yrvaken, groggy och sliten gubbe liggandes i sängen. Han blev glad att vi kom, han sken upp som en sol, men det var svårt att höra vad han sa då han sluddrade på orden och man kunde tro att han var full. Han orkade i princip ingenting och han såg himla gammal ut där han låg. Efter en stund gick vi ut i dagrummet och han satt då i en rullstol. Bara det gjorde att han genast såg 10 år äldre ut. Morfar har alltid varit vältränad och muskulös och han har varit uppe och fart och grejat. Att se honom inte ens kunna gå gjorde att man insåg att åldern kommit ikapp och att han har dalat ganska rejält på hyfsat kort tid. Mormor berättade att han skulle komma "hem" på måndag. Med "hem" menar jag att han kommer till deras hemby, men han kommer att bo på ålderdomshemmet där, så hem vet jag inte om man kan kalla det. Oavsett så tror jag att han kommer att bli gladare, men riktigt glad kommer han nog inte heller vara eftersom han gärna vill komma hem-hem. För mormor är det ju det ultimata eftersom hon då kan gå dit med rullatorn utan att behöva boka tid med färdtjänst och grejer, samt att hon kan ta sig dit snabbt och lätt om det kulle vara något. Nu får vi se hur det går. Jag tror inte att dom kommer komma ner till Malmö och hälsa på på ett bra tag så det kändes himla bra att jag åkte dit idag, för vem vet när det blir nästa gång. Måtte morfar bli piggare nu bara.

Typiskt

Sitter nu hos pappa och tittar på de fina Birma-katterna som de har. Varje gång jag har varit här tidigare så har det gått hur bra som helst och jag har inte känt av nånting av min kattallergi som uppkommit på senare tid. De enda katter jag hittills har känt av är bondkatter och andra typer av korthåriga katter, men aldrig långhåriga katter. Låter det konstigt? Jag tyckte med det när jag hörde det, men faktum är att när man är allergisk mot katter så är det först och främst korthårga katter som man reagerar på då deras päls är mer "flygig". Dom har nåt i deras päls som allergiker reagerar på samt att när de tappar hår så flyger det runt i luften, medan långhåriga katters päls mer samlas på hög och faller ner mot golvet.
Pappa och hans fru har alltså tre fullvuxna Birma-katter och nu har en av dessa fått fyra kattungar. Jag som älskar katter och har haft katter de första 10 åren av mitt liv kan ju inte hålla mig borta när jag ser de små sötnosarna. Innan jag åkte hit så nös jag hela tiden så jag vet inte om jag börjar bli förkyld eller om det var min pollen-allergi som började kännas av, därför vet jag inte riktigt vad det är nu när jag nyser här. Det killar dock i näsan och jag känner av i ögonen, så nånting skumt är det. Aja, jag får väl helt enkelt acceptera att jag aldrig mer kommer att kunna skaffa en katt, inte ens en långhårig sådan. Nu återstår väl bara hundar då, vilket jag verkligen hoppas att jag kommer kunna ha utan att reagera för det är något som jag planerat att skaffa längre fram.

128476-138

Hur kan man inte tycka att dom är söta????
(Fler bilder finns på hemsidan
www.aceroramos.se under kattungar)

Slisk

När jag klev på tåget i Östersund igår kväll hamnade jag inne vid fönstret vid en man som jag senare fick reda på var från Norge. Vi pratade en del och han berättade att han jobbar som socionom med ungdomar som behöver motiveras in i arbetslivet och som behöver en extra push. Han var jättetrevlig men efter ett tag somnade vi båda två. Efter ett tag vaknar han och börjar fråga om jag fryser. Jag svarar att nej det gör jag inte och somnar om igen. Jag var djävulskt trött då jag endast fick 5 timmars sömn natten innan och tömde huvudet på tentan. Han fortsätter att tjata igenom hela natten om jag fryser och jag fortsätter att svara nej lite lagom grinig och trött då mitt humör inte är det bästa när jag precis vaknat eller är trött. Jag vaknar senare av att jag inte kan röra mig. Inte för att jag suttit konstigt utan för att jag är intryckt i fönstret och har i princip bara en decimeter att sitta på. Han sitter på nåt konstigt vis med rumpan mot mitt ben, vilket gör att oavsett hur jag än vrider på mig eller rör mig så sitter han praktiskt taget i mitt knä eller så rör jag vid honom på ett eller annat sätt. Jag gillar inte att sitta så tajt med folk som jag inte känner, men vad skulle jag göra? Det var ju bara att gilla läget och försöka att sova vidare. Efter ännu ett tag vänder han på sig och börjar ursäkta sig att han för mycket ljud. Jag tänkte inte på det utan jag hade vaknat oavsett. Men det värsta kommer nu. Efter att han vänt på sig så sitter han med stt ansikte endast ett par centimeter från mitt (då jag sitter vänd från fönstret) och så frågar han: "Can I please hold around you?" Han pratade engelska då han var till hälften persisk och till hälften egyptisk. Jag trodde först inte att jag hade hört rätt men jag skakade på huvudet som svar då jag inte ville prata. Han ursäktar att han frågade men att han gärna skulle vilja hålla om mig. Jag svarar tillbaka att det vill jag inte att han ska göra och vänder mig in mot fönstret igen. Jag kände mikg ganska illa  till mods efter det men försökte att inte tänka mer på det så jag tryckte mig så långt in mot fönstret som möjligt och sen somnade jag om. Jag vaknade dock av att jag kände nåt kallt som strök sig mot min rygg där tröjan glidit upp en bit. Jag tittar upp och ser att han har sin hand bakom sig (han sitter vänd med ryggen mot mig) och håller på att pilla på mig. Jag blir asirriterad och slår bort hans hand. Han fattar till slut och tar bort handen. Tack och lov att han hoppade av i Stockholm. Fy fan vilket slisk!