Lugn efter stormen

Hela helgen har varit helt KANON! Det var helt underbart att ha mina kära vänner på besök och det blev en hel del skratt under nätternas girltalk =)

Fredag
Hämtade Louise klockan 16.00 då hon kom med tåget från Sundsvall. Vi gick hem till mig och tog det lugnt lite innan vi började med maten. Skulle hämta Lina klockan tjugo i 8 så vi ville ha maten typ klar då vi ville se Idol-finalen och inte bli störda av matlagning. Kom dock hem vid halv 9 då bussen aldrig kom, och det tar en EVIGHET att gå hem med packning från Centralen.

Maten blev svingod och vi blev ganska stressade mot slutet då vi skulle hämta Mia klockan 22. SVINKALLT var det, men samtidigt skönt att komma ut efter att man precis ätit mat.

Var typ asstressade när vi skulle gå hem från bussen för vi ville inte missa vem som vann. THANK GOD så var det min (våran) favorit som vann. Det finns ett bra folk trots allt =) Han är fan grym!
Efter detta var det sängdags då alla var skittrötta (inklusive jag). Låg och snackade en hel del om morgondagen och allt möjligt som vi hade att ta fatt med varandra.

Lördag
Klockan ringde 10 och då var det dags att göra sig klar för staden. Skulle inhandla dagens ranson på Systemet, samt mat inför kvällen. Blev dock en hel del andra stopp på vägen då vi ville kolla en del i affärer. Hade tyvärr inga pengar men titta kostar ju inget =) Fikade innan vi åkte hem då man var lite sugen på något, men det var för tidigt att äta mat.

När vi kom hem startade Lina och Louise med att baka morotskaka (övergod). Jag och Mia låg mest och tittade på då mitt kök inte är världens största samt att vi var aströtta.

Efter detta var det dags att göra sig i ordning inför kvällen. Käkade tacos och vi turades om att duscha för att undvika att springa på varandra.
Det bar av till Krisz då det var dags för förfest. Alla var samlade när vi kom så det blev lite av en välkomstkomitté =) Alltid trevligt när man är efterlängtad. Dessvärre var det dock ciggen till Erika som lockade henne mest att möta oss i dörren, men man kan ju alltid hoppas =)
Det var riktigt trevligt. Blev en del sjungande i Singstar även denna gång och detta medförde att man fick en aning ont i halsen och blev lite hes, men men.. Man vann ju även de här gångerna så varför klaga?
Hade askul på Seven! Riktigt bra musik och inte alls för mycket folk som det annars har en tendens att vara på lördagar. Riktigt najs med andra ord. Tog en Tequila med Louise, Mia och Lina men den hjälpte ju inget vidare + att den var asäcklig. Inte alls som i Bulgarien, men men.. Testar man inte så vet man ju inte =) Kom hem vid tre-tiden och alla slocknade direkt. Inget snack eller så.. Lika trötta allihop haha!


128476-43      128476-41

flikkor      seven

Söndag
Vaknade typ halv 12. Var riktigt seg hela dagen. Var dock tvungen att gå och handla mat då allt började ta slut, men det var fan skönt med lite luft. Vi var så lata så vi beställde hem mat =) Övernajs fan en dag som denna. Man orkar fan inte ställa sig vid spisen när man är så seg. Somnade lite vid sex-tiden, men vaknade igen lagom till att One tree hill började =) Älskar det programmet. Tyvärr så vet man lite info om vad som kommer att hända samt lite till som man är lite nyfiken på just nu, men vad fan. Lika bra ändå juh =) Man måste ju vara en trogen tittare och följa det.

Måndag
Ställde klockan på halv 7 då Mias och Louises tåg gick klockan 8 =/ Lite lagom roligt att följa med ner til Centralen när man är sjukt trött. Somnade klockan 2 då ingen av oss (förutom Mia) var trötta och vi låg och snackade typ hela natten =) Man fick sin bestraffning i morse dessvärre. Kom hem igen vid halv 9, ashungrig! Jag och Lina krängde frukost, kollade tv en stund sen somnade vi om igen vid 10 och vaknade 12 =/ Ojdå! Trötta? Nej inta alls. Haha!
Var tvungen att gå och handla (igen) sedan var det dags för matlagning innan Linas hemfärd kl. 17. Åkte direkt därefter till Frösön. Skulle hem till Christian en stund, men då de var i stan och käkade så fick jag underhålla Erika i stället. Stackarna blev avbruten mitt i plugget.. Kan inte hjälpas. Satt mest och luffade hemma hos Krisz och snackade lite om helgen. Övertrevliga polare fan. Sjukt roliga =) Finally fick jag reda på Christians "fag"-namn också =) Hahaha! Jag sa ju att du hade ett!

Så nu sitter man här igen, ensamt är det kan jag lova. Från att ha varit 4 stycken, till att sitta här själv. Men det kan vara ganska skönt med. Det var ju ganska trångt om man säger så. Man står ju ut när man vet att det är för en kortare tid, men det hade nog fan varit drygt med så många i typ en vecka.. Typ irritation och sånt onödigt shit.
Ska ta och plugga resten av veckan. Ska dock jobba i morgon (tyvärr) men det kan förvisso vara ganska skönt med ett litet break när man (förhoppningsvis) har suttit hela dagen. I vilket fall som helst så behövs det.

Dagens sysselsättning: Sova


Kommentarer
Postat av: Milla

Lät underbart! Nästa gång joinar jag! Puss


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback